Despre Allmountain

 

 

Pregătește-te să depășești noi bariere și să te bucuri de priveliștea din vârf!

 

Pentru ca tu să poți face asta, echipa Allmountain îți pune la dispoziție echipamente specializate pentru orice tip de activitate pe care îl preferi: drumeții și expediții montane, alergări de la A la Z și sporturi de iarnă precum schi de tură, alpin sau race.

Chiar dacă ești un novice pasionat de natură sau un adevărat expert, îți vom oferi sfaturi personalizate în funcție de necesitățile tale și ce simți exact că-ți este pe plac.

 

De ce allmountain.ro?

Pe lângă numeroasele colecții concepute pe activitățile preferate, te bucuri de consiliere specializată în alegerea echipamentului potrivit, promoții și campanii periodice, discounturi speciale pentru clienții fideli și asta nu este tot:

  • Ai customer service pe email, telefon, chat, de luni până vineri în intervalul orar 9:00-17:00;
  • Beneficiezi de livrare prin curier, în toată țara, gratuită pentru comenzi de peste 200 lei;
  • Plata online sigură, simplă sau în rate cu cardul Avantaj, Raiffeisen, Star de la Banca Transilvania;
  • Retur sau schimb simplu și sigur în 14 zile.

 

 

 

 


 

www.allmountain.ro - Abitare CG SRL - este importatorul și distribuitorul oficial în România al mărcilor THE NORTH FACE, PATAGONIA, ALTRA, ATOMIC, SCOTT, OLANG și SMARTWOOL.

 

Echipament The North Face:
Pentru iarnă: Echipament de schi şi de iarna pentru femei şi barbati - geci și pantaloni de ski, bluze pentru ski, căciuli și mănuși pentru ski , bluze și pantaloni de corp, rucsaci şi genţi pentru drumeţii şi expediţii de iarnă.
Pentru vară: Echipament de alergare, drumeţii, expediţii, călătorii pentru femei şi barbati: tricou,geacă, pantaloni, încălţăminte de alergare, rucsac tehnic pentru drumeţii, genţi pentru expediţii şi călătorii, şapca  cu protecţie solară.
Pentru copii: Geacă, bluză şi pantaloni de ski, încălţăminte călduroasă pentru iarnă, căciuli, tricouri de vară, pantaloni respirabili pentru vară, pălării şi şepci cu protecţie solară, încălţăminte uşoară şi respirabila pentru vara

Echipament Patagonia:
Pentru iarnă: Echipament de drumeţie şi de iarna pentru femei şi barbati - geci și pantaloni de drumeţie, bluze pentru drumeţie, căciuli și mănuși pentru drumeţie , bluze și pantaloni de corp, rucsaci şi genţi pentru drumeţii şi expediţii de iarnă.
Pentru vară: Echipament de alergare, drumeţii, expediţii, călătorii pentru femei şi barbati: tricou,geacă, pantaloni, rucsac tehnic pentru drumeţii, genţi pentru expediţii şi călătorii, şapca  cu protecţie solară.
Pentru copii: Geacă, bluză şi pantaloni de ski şi drumeţie, căciuli, tricouri de vară, pantaloni respirabili pentru vară, pălării şi şepci cu protecţie solară.

Echipament de ski Atomic:
Schiuri pentru copii, bărbați și femei, clăpari pentru copii, clăpari pentru femei și bărbați, bețe de schi ,căști și ochelari de schi pentru copii, bărbați și femei, geaci de ski, pantaloni de ski, huse de clapari, huse de ski, trolere și rucsaci.

Echipament Scott:
Pentru iarnă: Echipament de schi şi de iarna pentru femei şi barbati: geci și pantaloni de ski, bluze de ski, căciuli și mănuși de ski , rucsaci de ski, huse de clăpari şi huse de ski, ochelari şi căşti de ski, protecţii de spate pentru ski, beţe de ski.
Pentru vară: Echipament de alergare pentru femei şi barbati- încălţăminte pentru trail running, încălţăminte de alergare, tricouri de alergare, ochelari de soare, rucsaci de alergare 
Pentru copii: Mănuşi de ski, căciuli, cagule de ski, căşti şi ochelari de ski, protecţii de spate pentru ski.

Echipament alergare Altra:
Pentru vară: Echipament de alergare pentru femei şi barbati- încălţăminte pentru trail running, încălţăminte de alergare, pantofi alergare asfalt, pantofi alergare trail running

Echipament din lână merinos Smartwool:
Pentru iarnă: Bluze şi pantaloni de corp pentru ski, şosete de ski, şosete de snowboard, şosete groase de hiking,bandane, caciuli şi bentiţe pentru femei şi bărbați.
Pentru vară: Echipament de alergare pentru femei şi bărbați, tricou de alergare, boxeri, lenjerie pentru femei pentru alergare, bustieră, şosete tehnice de alergare, şosete de vară pentru drumeţii.
Pentru copii: Bluze şi pantaloni de corp pentru ski şi iarna, şosete călduroase de ski, sosete de vara pentru drumeții.

Incaltaminte Olang:
Olang produce încălţăminte de iarna pentru copii, cizme de zăpadă şi ghete călduroase pentru copii, cizme de blană naturală pentru femei, cizme de zăpadă şi încălţăminte călduroasă atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, încălţăminte uşoară de vară pentru copii, femei şi bărbaţi.

Newsletter Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.