ANTIFRAUDA

Societatea ABITARE CG SRL operează un singur site: https://www.allmountain.ro/.

 

Societatea ABITARE CG SRL este importatorul și distribuitorul oficial în România al mărcilor THE NORTH FACE, PATAGONIA, ALTRA, ATOMIC, SCOTT, OLANG și SMARTWOOL.

 

Din păcate un număr considerabil de site-uri utilizează în mod fraudulos denumirile brandurilor din portofoliul societății pentru a înșela utilizatorii.

 

Sfatul nostru este să nu comandați sau să vă introduceți datele sensibile ale cardului pe alte magazine online ce folosesc date de contact și înregistrare în domeniul web neclare. 

 

Dacă ați făcut deja acest lucru, sugestia noastră este să vă blocați cardul contactând banca emitentă, întrucât ați făcut o plată pe un website nesecurizat.

 

De asemenea, vă recomandăm să înregistrați o sesizare către https://cert.ro/contact (Centru Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică), urmând ca CERT să direcționeze plângerea dumneavoastră către instituțiile în a căror competență intră anchetarea acestor magazine și către Poliția Română.

 

Exemple site-uri care fraudează clienții:

 

thenorthfacebrasov.com

 

thenorth-facebrasov.com

 

northfaceromania.org

 

trooutlets.com

 

tnfromania.com

 

northface-romania.com

 

thenorthfacexromania.com

 

olangromania.ro

 

Site-urile enumerate mai sus reprezintă doar o fracțiune din multitudinea de site-uri care apar în Google folosind denumirea brandurilor din portofoliul allmountain.ro (ABITARE CG SRL)

 

Utilizatorii plasează comenzi folosind cardul bancar pe site-uri de tipul celor menționate mai sus, banii sunt retrași iar produsele nu ajung niciodată în posesia cumpărătorilor, aceștia îndreptând ulterior eronat reclamațiile către ABITARE CG SRL.

 

Aceste magazine NU aparțin de ABITARE CG SRL (denumire www.allmountain.ro) deci, acordați întotdeauna ATENȚIA, PRECAUȚIA și PRUDENȚA necesară atunci când doriți să achiziționați online de pe site-uri care comercializează aceste produse de brand la prețuri cu mult sub prețul pieții!

 

Dacă aveți îndoieli sau doriți să raportați comportament suspect, vă rugăm să luați legătura cu noi la adresa de e-mail shop@allmountain.ro

 

Vă mulțumim!

Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.