Întrebări frecvente

Cum cumpar unul sau mai multe produse ?

Cum intru in posesia produselor ?

Cum si cand platesc ?

Exista posibilitatea achitarii produselor in rate ?

Care este perioada de garantie a produselor ?

Ce trebuie sa fac daca produsul se defecteaza in termenul de garantie ?

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara ?

Se poate modifica ulterior o comanda lansata ?

Doresc sa aflu informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez ?

Returnarea produselor. Cum procedez ?

Cum cumpar unul sau mai multe produse ?

Pentru a cumpara aveti la dispozitie urmatoarele posibilitati:
 •  Selectati marimea produsului dorit, adaugati produsul in cos folosind butonul "adauga in cos"  apoi  folositi  butonul  "plaseaza comanda"  si completati  campurile necesare.
 •  Trimiteti un e-mail la adresa shop@allmountain.ro.
Imediat ce va fi preluata veti fi anuntat pe email. 

Sus la intrebari

Cum intru in posesia produselor?

 • Livrarea se face prin curier rapid.
 • Durata obisnuita de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la procesarea comenzii, daca produsul dorit de dumneavoastra se afla pe stoc. Pot interveni intarzieri de livrare in perioadele campaniilor (Black Friday, Campanii de sezon) sau in conditii de vreme nefavorabile.
 • Costul livrarii - in cazul coletelor cu o valoare mai mica de 200 RON este de 20 RON.
 • Oferta  "transport gratuit" este valabila pentru localitatile in care Fan Courier are sediu. http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf si pentru comenzile trimise prin GLS.
 • Pentru localitatiile in care  Fan Courier nu are sediu se percepe o taxa suplimentara / km efectuat din cel mai apropiat oras cu sediu Fan Courier.

Sus la intrebari

Cum şi când plătesc?

Plata se poate face în 3 moduri:

 • Plata cu cardul on-line line 3D Secure: cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2)
 • Plata în rate cu dobândă 0: prin CardAvantaj (6 rate), Raiffeisen Bank (6 rate), StarBT (6 rate). 
 • Ramburs cash: comanda este achitată agentului de curierat rapid în momentul în care ți se livrează produsele comandate.
 • Plata prin transfer bancar / ordin de plată: plata se efectuează în maxim 3 zile lucrătoare din momentul efectuării comenzii

Sus la intrebari

Exista posibilitatea achitarii produselor in rate?

In momentul de fata exista posibilitatea achitarii produselor in rate prin: 

CARD AVANTAJ - 6 rate 

RAIFFEISEN BANK - 6 rate

STAR BT- 12 rate

 

Sus la intrebari

Care este durata de garantie a produselor?

 • Fiecare produs comercializat de ALLMOUNTAIN.RO beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre certificatele de garantie emise la livrarea produselor si nici un membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Acest lucru inseamna ca garantia produselor oferita de catre ALLMOUNTAIN.RO este cea oferita de catre producatorii produselor comercializate de catre ALLMOUNTAIN.RO.
 • Fiecare produs comercializat de ALLMOUNTAIN.RO beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003.
 • In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru sau Client persoana fizica poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.
 • ALLMOUNTAIN.RO nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site.

Sus la intrebari

Ce trebuie sa fac daca produsul se defecteaza in termenul de garantie?

 • Daca in perioada de garantie, produsul cumparat de catre Dvs. se dovedest a fi defect, din motive de proiectare, executie sau vicii ascunse, el va fi reparat-adus la conformitate, gratuit, in termenul prevazut de lege, cu respectare anumitor conditii:
 • produsul sa fi fost cumparat de la ALLMOUNTAIN.RO si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput, respectandu-se instructiunile producatorului din manualul de utilizare
 • pentru acordarea garantiei sunt necesare: documentul de plata (factura), certificatul de garantie si produsul defect.
 • garantia isi pierde valabilitatea daca: produsul s-a defectat datorita expunerii la fenomene naturale, datorita incendiilor, accidentelor, neglijentei de utilizare, modificari sau adaptari necorespunzatoare. Documentele de garantie nu sunt prezentate, au fost deteriorate/modificate sau sunt ilizibile; produsul nu este in cutia originala; produsul prezinta deteriorari cauzate de accidente mecanice, lovituri, socuri, utilizare gresita sau neglijenta, pastrare in conditii impropri, produsul a fost utilizat impreuna cu alte accesorii in afara celor recomandate de producator, reparatii executate de catre persoane neautorizate.
 • certificatul de garantie nu este transmisibil
 • va rugam contactati-ne pentru a stabili modul de returnare a produsului pentru a fi evaluat, reparat sau schimbat.

Sus la intrebari

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?

Comenzile se pot plasa si telefonic sau prin e-mail, totusi va recomandam crearea unui cont pentru a putea urmarii stadiul comenzilor sau a evita re-introducerea acestor date la o comanda ulterioara, sau introducerea eronata ale datelor Dvs.

Sus la intrebari

Se poate modifica ulterior o comanda lansata?

 • In cazul in care doriti sa modificati o comanda lansata, va rugam sa ne contactati telefonic in cat mai scurt timp si sa precizati numarul si datele comenzii pe care il puteti regasi in e-mailul de confirmare pe care l-ati primit in momentul efectuarii comenzii.
 • sau sa ne transmiteti modificarile pe email  shop@allmountain.ro

Sus la intrebari

Doresc sa aflu informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site.Cum procedez?

 • In acest caz va rugam sa folositi formularul de contact sau contactati-ne telefonic.

Sus la intrebari

Returnarea produselor.Cum procedez?


Clientul poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:
 • Marimea comandata nu se potriveste
 • Coletele prezinta deteriorari severe.
 • Produsele au fost livrate / facturat gresit.
 • Produsele prezinta defecte de fabricatie.
 • Produsele au marimi eronat comandate
"Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Clientul este obligat sa notifice ALLMOUNTAIN.RO intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor,
Clientului care a notificat ALLMOUNTAIN.RO, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la ALLMOUNTAIN.RO in maxim 14 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar ALLMOUNTAIN.RO considerand cererea nefondata/invalida.
Clientul nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:
In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit.
In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile lucratoare prevazute conform, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
In cazul in care se returneaza un produs conform oricarei situatii prevazute, produsul returnat, nu trebuie sa fie purtat în prealabil, sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit, fara urme de purtare sau fara alte modificari ale produsului).
Cf. O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. ALLMOUNTAIN.RO isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima si costume de baie. Membrul/Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu
 • In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la confirmarea returului.
 • In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
 • In cazul in care Clientul  a returnat un produs iar ALLMOUNTAIN.RO nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului in conformitate.
Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie in cazul lipsei conformitatii, situatie in care ALLMOUNTAIN.RO va suporta contravaloarea transportului.
Costurile de transport sunt suportate de către client in urmatoarele situatii:
 • Produsul a fost comandat eronat
 • Marimea a fost comandata eronat
 • S-a razgandit in privinta marimii sau a modelului
Costurile de transport sunt suportate de catre ALLMOUNTAIN.RO in urmatoarele situatii:
 • Coletele prezinta deteriorari severe
 • Produsele au fost livrate / facturate gresit
 • Produsele prezinta defecte de fabricatie.

Sus la intrebari

Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

+40 720 100 252
Luni - Vineri, 10:00-18:00
E-mail: shop@allmountain.ro