The North Face - îmbrăcăminte, încălțăminte și echipamente de sport, drumeție și schi

"Never Stop Exploring™"- este misiunea pasionaților de sport încă din anul 1968.
 
Din 1968, când doi entuziaşti ai sporturilor în aer liber au început să îşi fabrice propria marcă de îmbrăcăminte şi echipament de performanţă în San Francisco, California, The North Face® a devenit alegerea exclusivă pentru cei mai importanţi alpinişti din lume şi pentru practicanţii pasionaţi de sporturi în aer liber.
 
Bazându-se pe bogata sa moştenire în domeniul descoperirilor, marca este larg recunoscută astăzi ca principal furnizor pe plan internaţional de îmbrăcăminte(geci, pantaloni si bluze de munte, alergare, drumeție, expediții), echipament( rucsaci de munte, de alergare și de călătorii, saci de dormit, corturi și genți de expediții de călatorie), încălţăminte( pentru munte, de alergare, de călătorii) şi accesorii(căciuli, mănuși, șepci) inovatoare şi performante dedicate sporturilor în aer liber. Tehnologiile în premieră sunt elementul distinctiv al The North Face®, ca urmare a colaborării dintre echipa de cercetare, proiectare şi dezvoltare şi echipa de sportivi—cei mai buni montaniarzi, alpinişti, practicanţi de escaladă, schiori, practicanţi de snowboard şi de sporturi de rezistenţă. Mai mult, parteneriatul unic dintre designerii şi sportivii internaţionali va continua să definească limitele posibilului şi va întruchipa misiunea The North Face®: Never Stop Exploring™.
 
Alege echipamentul dorit din colecțiile The North Face, pe www.allmountain.ro sau din magazinele noastre din Brașov și București (vezi adresa magazinelor la sectiunea Contact)
 
Pentru iarnă: Echipament de schi şi de iarna pentru femei şi barbati- Geci și pantaloni de ski, bluze pentru ski, căciuli și mănuși pentru ski , bluze și pantaloni de corp, rucsaci şi genţi pentru drumeţii şi expediţii de iarnă.
 
Pentru vară: Echipament de alergare, drumeţii, expediţii, călătorii pentru femei şi barbati- tricou,geacă, pantaloni, încălţăminte de alergare, rucsac tehnic pentru drumeţii, genţi pentru expediţii şi călătorii, şapca  cu protecţie solară.
 
Pentru copii: Geacă, bluză şi pantaloni de ski, încălţăminte călduroasă pentru iarnă, căciuli, tricouri de vară, pantaloni respirabili pentru vară, pălării şi şepci cu protecţie solară, încălţăminte uşoară şi respirabila pentru vara
 
 
Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

+40 720 100 252
Luni – Vineri 09:00 – 17:00
E-mail: shop@allmountain.ro