Patagonia


Misiunea Patagonia: Construieşte cel mai bun produs, nu provoca rău inutil, foloseşte afacerea pentru a inspira și implementa soluții la criza ecologică.
 
Patagonia a crescut dintr-o companie mică, ce crea produse pentru alpiniști. Alpinismul a rămas în centrul acestei afaceri, astăzi de nivel mondial, care încă mai face îmbrăcăminte şi accesorii pentru alpinism, dar, totodată, şi pentru schi, snowboarding, surfing, pescuit, vâslit și alergare. Acestea sunt toate sporturi ce nu produc poluare fonică. Niciunul nu necesită un motor; niciunul nu aduce strigătele unei mulțimi. În fiecare sport, recompensa vine sub forma unui har greu câștigat și momente de legătură dintre noi și natură.
 
Valorile Patagonia reflectă cele ale unei afaceri începute de un grup de alpiniști și surferi și stilul minimalist pe care l-au promovat. Abordarea pe care o întreprinde în ceea ce privește proiectarea produsului demonstrează o tendință către simplitate și utilitate.
 
La Patagonia, dragostea pentru locurile sălbatice și frumoase cere participare la lupta pentru a le salva și pentru a ajuta la inversarea declinului abrupt al sănătății mediului înconjurător al planetei noastre. Patagonia donează timp, servicii și cel puțin 1% din vânzările sale către sute de grupuri ecologice din întreaga lume. 
 
Activitatea lor comercială - de la iluminarea magazinele la vopsirea produselor - este constientizată ca sursă de poluare. Astfel Patagonia lucrează în mod constant pentru a reduce aceste daune. Foloseşte poliester reciclat şi doar bumbac organic. 
 
Respectarea valorilor de bază pe parcursul a celor treizeci de ani de afaceri a ajutat Patagonia să creeze o companie de care membrii săi sunt mândri să o conducă şi să lucreze pentru ea. Accentul pe a face cele mai bune produse posibile i-a adus succes pe piață.
Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

+40 720 100 252
Luni – Vineri 09:00 – 17:00
E-mail: shop@allmountain.ro