Scott - ochelari și căști de schi, îmbrăcăminte

"NO SHORTCUTS"- este definiția spiritului Scott în a face lucrurile în mod corect din motive corecte.
 
În anul 1958 Ed Scott, un inginer talentat şi un schior de tură ce locuia în Sun Valley, Idaho a inventat primul set de beţe de schi din aluminiu ce a înlocuit imediat cele utilizate până atunci, construite din bambus sau oţel. Aceasta invenţie revoluţionară a lansat un brand nou, Scott şi în mod fundamental a poziţionat acest brand ca lider de produse tehnice pe piaţa de schi.
 
Anul 1971 - Primii ochelari de schi care utilizează ventilaţie din spumă şi cei mai uşori clăpari.     
Anul 1986- Scott a dechis prima fabrică ce produce cele mai sofisticate beţe de schi şi a devenit lider mondial în producţia acestora. În același an a introdus pe piaţa prima bicicletă de munte.
Anul 1994- Scott a introdus linia de producţie pentru mănuşile de schi pentru femei, bărbați și copii.
Anul 1997- Compania a introdus o linie de producţie pentru îmbrăcămintea de schi, pantaloni, geci si bluze de schi. Un an mai târziu a fost producătoare de schiuri.
Anul 2000- Scott a introdus noi tehnologii în producţia ochelarilor de schi, sistemul de ventilaţie RAM Air şi lentilele Amplifier. De asemenea a introdus o altă inovaţie în producţia betelor de schi: Sistemul de ajustare LeverLock.
Anul 2014- Scott câştiga premiul de schi european cu căştile Biomex®. Scott a dezvoltat o colaborare cu Biomex® Protection. Această cască de schi a fost un mare pas înainte pentru protecţia capului în sporturile de iarnă.
Anul 2006- Colecţia pantofilor de alergare. Scott a contractat un laborator de cercetare şi dezvoltare în Portland, Oregon, pentru a creea o linie completă pentru pantofii de alergare de înaltă performanţă, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.
Anul 2008- Lentilele Solar Blocker. În anul 2008, Scott a dezvoltat Lentilele Solar Blocker ce vor îmbunătăţi experienţa de necontestat pe munte. Aceste lentile blochează lumina soarelui şi sunt recomandate pentru zilele însorite şi schiul pe gheţari.
 
Scott se mândreşte cu o echipă profesionistă de atleţi cu ajutorul cărora testează, inoveaza şi produce noi tehnologii destinate iubitorilor de alergare. Echipa de atleti ScottMarco De Gasperi (Italia), ANDY SYMONDS (Anglia); FRANÇOIS GONON (Franta); SCOTT ATHLETE(U.S.A.); VILLE  MIETTUNEN(Austria).
 
Alege echipamentul dorit din colecțiile Scott, pe www.allmountain.ro sau din magazinele noastre din Brașov și București (vezi adresa magazinelor la sectiunea Contact).
 
Pentru iarnă: Echipament de schi şi de iarna pentru femei şi barbati - Geci și pantaloni de ski, bluze de ski, căciuli și mănuși de ski, rucsaci de ski, huse de clăpari şi huse de ski, ochelari şi căşti de ski, protecţii de spate pentru ski, beţe de ski
 
Pentru vară: Echipament de alergare pentru femei şi barbati - încălţăminte pentru trail running, încălţăminte de alergare, tricouri de alergare, ochelari de soare, rucsaci de alergare 
 
Pentru copii: Mănuşi de ski, căciuli, cagule de ski, căşti şi ochelari de ski, protecţii de spate pentru ski.
 
 
Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

+40 720 100 252
Luni – Vineri 09:00 – 17:00
E-mail: shop@allmountain.ro