Smartwool - șosete, pantaloni corp damă, bărbați și copii

De la oi Merino la şosete, straturi de bază şi straturi intermediare.

SmartWool® este o companie americană înfiinţată în anul 1994 de către instructorii de schi Peter şi Patty Duke în Steamboat Springs,Colorado.

Brandul SmartWool® împinge limitele lânii Merino până la maxim pentru a construi produse practice şi intelegente. Inspirat de cei care trăiesc şi joacă în munţi, brandul SmartWool® oferă articole de îmbrăcăminte de înaltă performanţă, proiectate pentru o viaţă activă în mijlocul naturii. SmartWool® concepe produsele sale pentru a maximiza beneficiile lanei Merino şi pentru a oferi un confort extraordinar. 
 
Inspiraţia brandului provine din Colorado Rockies, unde noi indei pentru noi produse sunt descoperite şi testate în fiecare zi.

Brandul  SmartWool®  stabileşte parteneriate pe termen lung cu furnizorii de lână care cresc animalele în condiţii optime.
 
Alege echipamentul dorit din colecțiile Smartwool, pe www.allmountain.ro sau din magazinele noastre din Brașov și București (vezi adresa magazinelor la secţiunea Contact
 
Pentru iarnă: Bluze şi pantaloni de corp pentru ski, şosete de ski, şosete de snowboard, şosete groase de hiking,bandane, caciuli şi bentiţe pentru femei şi bărbați.

Pentru vară: Echipament de alergare pentru femei şi bărbați, tricou de alergare, boxeri, lenjerie pentru femei de alergare, bustieră, şosete tehnice de alergare, şosete de vară pentru drumeţii.
 
Pentru copii: Bluze şi pantaloni de corp pentru ski şi iarna, şosete călduroase de ski, sosete de vara pentru drumeții.
 
 
 
 
Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

+40 720 100 252
Luni – Vineri 09:00 – 17:00
E-mail: shop@allmountain.ro