Contact

 
CONTACT WEBSHOP:
TEL 0720.100.252
E-MAIL: shop@allmountain.ro
 
RETEA MAGAZINE:
 
BUCURESTI
MAGAZIN BANEASA MALL
BUCURESTI-PLOIESTI(SOSEA)NR.42D,
UNITATEA 180,ETAJ 1
MAGAZIN THE NORTH FACE
TEL.021 3711828
 
BUCURESTI
MAGAZIN PROMENADA MALL

CALEA FLOREASCA NR. 246B, UNITATEA (1F-110),
Etaj 1, magazinul THE NORTH FACE
Sectorul 1, BUCURESTI
Tel: 021 7947215, Mobil 0733 553 271
 
BRASOV
MAGAZIN STAR
STR NICOLAE BALCESCU 62 BRASOV,
JUDETUL BRASOV
Tel: 0268 472867
 
BRASOV
MAGAZIN REPUBLICII
STR. REPUBLICII NR. 30, BRASOV
JUD. BRASOV
Tel: 0268 476927
 
 
 
www.allmountain.ro - Abitare CG SRL - este importatorul si distribuitorul oficial in Romania al marcilor THE NORTH FACE, ATOMIC, SCOTT, OLANG si SMARTWOOL.

Echipament The North Face:
Pentru iarnă: Echipament de schi şi de iarna pentru femei şi barbati - geci și pantaloni de ski, bluze pentru ski, căciuli și mănuși pentru ski , bluze și pantaloni de corp, rucsaci şi genţi pentru drumeţii şi expediţii de iarnă.
Pentru vară: Echipament de alergare, drumeţii, expediţii, călătorii pentru femei şi barbati: tricou,geacă, pantaloni, încălţăminte de alergare, rucsac tehnic pentru drumeţii, genţi pentru expediţii şi călătorii, şapca  cu protecţie solară.
Pentru copii: Geacă, bluză şi pantaloni de ski, încălţăminte călduroasă pentru iarnă, căciuli, tricouri de vară, pantaloni respirabili pentru vară, pălării şi şepci cu protecţie solară, încălţăminte uşoară şi respirabila pentru vara
 
Echipament de ski Atomic:
Schiuri pentru copii, bărbați și femei, clăpari pentru copii, clăpari pentru femei și bărbați, bețe de schi ,căști și ochelari de schi pentru copii, bărbați și femei, geaci de ski, pantaloni de ski, huse de clapari, huse de ski, trolere și rucsaci.
 
Echipament Scott:
Pentru iarnă: Echipament de schi şi de iarna pentru femei şi barbati: geci și pantaloni de ski, bluze de ski, căciuli și mănuși de ski , rucsaci de ski, huse de clăpari şi huse de ski, ochelari şi căşti de ski, protecţii de spate pentru ski, beţe de ski.
Pentru vară: Echipament de alergare pentru femei şi barbati- încălţăminte pentru trail running, încălţăminte de alergare, tricouri de alergare, ochelari de soare, rucsaci de alergare 
Pentru copii: Mănuşi de ski, căciuli, cagule de ski, căşti şi ochelari de ski, protecţii de spate pentru ski.
 
Incaltaminte Olang:
Olang produce încălţăminte de iarna pentru copii, cizme de zăpadă şi ghete călduroase pentru copii, cizme de blană naturală pentru femei, cizme de zăpadă şi încălţăminte călduroasă atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, încălţăminte uşoară de vară pentru copii, femei şi bărbaţi.
 
Echipament din lână Smartwool:
Pentru iarnă: Bluze şi pantaloni de corp pentru ski, şosete de ski, şosete de snowboard, şosete groase de hiking,bandane, caciuli şi bentiţe pentru femei şi bărbați.
Pentru vară: Echipament de alergare pentru femei şi bărbați, tricou de alergare, boxeri, lenjerie pentru femei pentru alergare, bustieră, şosete tehnice de alergare, şosete de vară pentru drumeţii.
Pentru copii: Bluze şi pantaloni de corp pentru ski şi iarna, şosete călduroase de ski, sosete de vara pentru drumeții.
 
Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

+40 720 100 252
Luni – Vineri 09:00 – 17:00
E-mail: shop@allmountain.ro