Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Pantaloni Patagonia M Insulated Powder Bowl

 • Pantaloni Patagonia M Insulated Powder Bowl
 • Pantaloni Patagonia M Insulated Powder Bowl
 • Pantaloni Patagonia M Insulated Powder Bowl
 • Pantaloni Patagonia M Insulated Powder Bowl
 • Pantaloni Patagonia M Insulated Powder Bowl
 • Pantaloni Patagonia M Insulated Powder Bowl
 • Pantaloni Patagonia M Insulated Powder Bowl
Pantaloni Patagonia M Insulated Powder Bowl
 • Pantaloni Patagonia M Insulated Powder Bowl
Pantaloni Patagonia M Insulated Powder Bowl
Patagonia
Brand: Patagonia
Cod produs: 31458
Culoare:
 • FGEPantaloni Patagonia M Insulated Powder Bowl FGE
 • FREPantaloni Patagonia M Insulated Powder Bowl FRE
Mărime:
 • S
 • M
 • L

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

 

Pantaloni Patagonia M Insulated Powder Bowl

Cu o combinaţie de ţesătură densă şi izolaţie amplasată strategic, pantalonii pentru bărbaţi menţin căldura şi oferă protecţie la apă şi vânt, fără sa compromită mobilitatea şi greutatea.Țesătura GORE-TEX durabilă, în 2 straturi, realizată din poliester reciclat 100%, ce oferă o protecție impermeabilă / respirabilă și rezistentă la vânt, se simte ușoară și netedă pentru performanțe de neegalat în orice condiții.Finisajul DWR (rezistent la apă) oprește umiditatea și zăpada, și crește rezistența la abraziune. Izolația reciclată Thermogreen®, de 60 g,plasată strategic, vă captează căldura (chiar dacă este umedă) și se usucă rapid pentru a vă menține cald și în zilele cele mai reci. Pentru a crește mobilitatea,pantalonii au genunchi articulaţi şi căptuşeală din poliester-tafta, de-a lungul picioarelor.


Caracteristici:

Croială: Slim fit
Închidere cu fermoar şi 2 capse
Două buzunare laterale şi unul la spate#Fermoare laterale, etanşe şi subţiri ce reduc volumul şi greutatea
Orificii laterale din plasă pentru degajarea în mod rapid a căldurii
Benzi elastice în jurul taliei pentru reglaj
Reflector de avalanşă încorporat RECCO®

Compoziţie: Membrană: 100% poliester reciclat 150 DN,GORE-TEX cu finisaj DWR (rezistent la apă); Căptuşeală: 100% poliester; Izolaţie: 100%poliester (90% reciclat) 60-g Thermogreen®

Greutate medie: 785 g
 
 


thermogreen
Thermogreen - Izolație sintetică din poliester reciclat

recco
Recco - Reflector Recco, se integrează ân echipamentul adresat schiului şi alpinismului - sistem pasiv ce permite localizarea în avalanşă datorită reflectoarelor integrate în echipament.

goretex
Gore-Tex® - Membrana GORE-TEX® este utilizată în echipamente pentru profesionişti. Spaţiile dintre aceste fibre microscopice sunt de 20.000 ori mai dense decât o picătură de apă şi de 700 ori mai largi decât vaporul de transpiraţie. De aici rezultă proprietatea membranei GORE-TEX® de a fi impermeabilă (nu lasă apa să treacă în interior) şi totodată asigură respirabilitatea echipamentului (permite vaporilor de transpirație să iasă la exterior). De asemenea, vântul este complet blocat, ceea ce permite menţinerea temperaturii corpului. Membrana GORE-TEX® este destinată utilizării în condiţii de temperatură scăzută prin urmare, articolele cu membrana GORE-TEX® sunt recomandate în activităţi outdoor precum alpinismul, sporturile de iarnă, drumeții, expediții si călătorii. Toate membranele sunt testate în laboratoarele Gore și prototipurile sunt riguros testate în mediul natural în cele mai dure condiții de vreme.
 
GORE-TEX® 2L - Construcția produselor GORE-TEX® cu 2 straturi este unică. O membrană GORE-TEX® este lipită de un material exterior, apoi este combinată cu un strat care nu permite gecii să se lipească de piele.
 
GORE-TEX® 3L - Produsele GORE-TEX® 3L au o structură cu 3 straturi, care conține membrana GORE-TEX®, lipită de un material exterior dur, și o căptușeală interioară specială, de protecție. Beneficiul principal al GORE-TEX® în 3 straturi este că nu există deplasare între straturi, ceea ce înseamnă puțină uzură și o durabilitate mai mare. Articolele de îmbrăcăminte din țesătură GORE-TEX® cu 3 înseamnă mai puțină greutate, mai multă libertate de mișcare.
 
Materialul GORE-TEX® cu GORE® C-KNIT™ Backer Technology este durabil și impermeabil la ploaie sau vânt și este adresat iubitorilor de sporturi în aer liber. Materialul este moale și plăcut la atingere, este cu până la 10% mai ușor și până la 15% mai respirabil față de materialele tradiționale.

dwr
DWR (durable water repellent) - Tratament durabil, rezistent la apă, aplicat materialelor textile pentru a mări rezistenţa acestora la pătrunderea apei în ţesătură. De obicei acest material este folosit în construirea echipamentului de munte şi călătorii, atât pentru sezonul rece cât şi pentru sezonul cald.

bluesign
Bluesign® - Tehnologia bluesign® system reprezintă soluţia producţiei durabile de materiale textile, controlând standardele şi eliminând substanţele dăunătoare chiar de la începutul procesului de producţie, obţinând astfel o producţie eficientă, în simbioză cu mediul înconjurător. Toate acestea nu asigură doar că produsul finit îndeplineşte criteriile stricte impuse de către consumatori, ci şi faptul că la client ajunge un produs durabil. Însemnul bluesign® reprezintă respectarea unor standarde de producţie înalte şi favorabile mediului înconjurător.
Produse asemănătoare
Pantaloni Femei The North Face W Dawnstrike Gtx Insulated
 • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-pantaloni-femei-the-north-face-w-dawnstrike-gtx-insulated-fw-23-24-nf0a82wa-negru-jk31692599767.jpgPantaloni Femei The North Face W Dawnstrike Gtx Insulated
 • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-pantaloni-femei-the-north-face-w-dawnstrike-gtx-insulated-fw-23-24-nf0a82wa-mov-i0h1692599753.jpgPantaloni Femei The North Face W Dawnstrike Gtx Insulated
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

 • Ai acces rapid la promoții și oferte.
 • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.