Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Ochelari Barbati Scott Sphere Otg Ls

 • Ochelari Barbati Scott Sphere Otg Ls
 • Ochelari Barbati Scott Sphere Otg Ls
 • Ochelari Barbati Scott Sphere Otg Ls
Ochelari Barbati Scott Sphere Otg Ls
 • Ochelari Barbati Scott Sphere Otg Ls
 • Ochelari Barbati Scott Sphere Otg Ls
 • Ochelari Barbati Scott Sphere Otg Ls
Ochelari Barbati Scott Sphere Otg Ls
Scott
Brand: Scott
Cod produs: 411041
Culoare:
 • rust redOchelari Barbati Scott Sphere Otg Ls rust red
 • mineral whiteOchelari Barbati Scott Sphere Otg Ls mineral white
Lentilă:
 • light sensitive bronze chrome Cat. S1 - S3
 • light sensitive red chrome Cat. S2 - S3

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

Ochelari Barbati Scott Sphere OTG LS
Noii Ochelari de schi SCOTT SPHERE OTG Light Sensitive sunt perfecți pentru persoanele care poartă ochelari de vedere în timpul zilelor petrecute la stațiunea de schi. Stilul său premium și confortul oferă o potrivire optimizată. Aceștia vin cu o spumă facială în 3 straturi și un nou sistem de ventilație RAM Air System pentru a asigura o viziune clară pe tot parcursul zilei. SPHERE OTG Light Sensitive va fi cel mai bun aliat al tău la schi datorită lentilei sale fotocromatice sferice cu tehnologia de lentilă sensibilă la lumină Amplifier, pentru contrast perfect al detaliilor zăpezii și protecție a ochilor indiferent de condiții. Acești ochelari oferă, de asemenea, un stil modern pentru cei care nu poartă ochelari.


Caracteristici>
Optimizați pentru ochelari de vedere, potriviți pentru fețe de dimensiuni medii și mari, spumă facială modelată cu 3 straturi
Bandă din silicon extra lată și antiderapantă
Sistem integrat de ventilație RAM Air
Ventilație optimizată, protecție UV 100%
Tratament anti-ceață NoFog™ pentru lentilă
Tehnologie SCOTT AMP LS Lens, lentilă SCOTT Light Sensitive (CAT.S2 până la S4 - crom albastru) sau (CAT.S1 până la S3 - crom bronz) sau (CAT.S2 până la S3 - crom roșu), lentilă sferică
Sac de microfibră
Compoziție:


spherical lenses
Spherical Lens - Lentilele sferice sunt fabricate pentru a imita forma ochiului uman, pentru a oferi o viziune superioară în toate direcțiile. Din punct de vedere tehnic, lentila sferică este în mare măsură superioară celei cilindrice, oferind o optică mai bună, o vizibilitate periferică și mai puțină ceață.

integrated ram air ventilation
Integrated Ram Air Ventilation - Sistem de ventilaţie specifică doar ochelarilor cu lentila dublă ce presupune existenţa unor orificii de aerisire în rame, plasate între cele două lentile.Aerul intra prin partea superioară şi iese prin partea de jos a ochelarilor.

amplifier lens
Amplifier Lens - Aspectul unic al tehnologiei Amplifier este forma de transmitere a luminii, optimizând optimizând trei lungimi de undă specifice: albastru, portocaliu și roșu. Aceste game de lumină sunt cele mai importante pentru ochiul uman pentru a spori contrastul și claritatea.

nofog anti-fog lens treatment
Nofog Anti-fog Lens Treatment - Lentilele SCOTT sunt supuse unui proces permanent de tratament NoFog ™ pentru a preveni condensarea și aburirea.

otg
OTG (Over The Glasses) - Tehnologie ce presupune purtarea ochelarilor de schi peste ochelarii de vedere. Rama ochelarilor si spuma din zona de contact cu fata sunt astfel proiectate incat sa poata fi purtati peste ochelarii de vedere fara a provoca o senzatie de disconfort, iar campul vizual sa nu fie obstructionat in nici un fel.

100% UV protection
100% UV Protection - Toate lentilele SCOTT sunt proiectate optic pentru a proteja 100% de razele dăunătoare UVA / UVB.

three layer molded face foam
Three Layer Molded Face Foam - Spumă în 3 straturi plasată pe rama ochelarilor de schi din contact cu faţa cu scopul de a oferi portivire optimă, durabilitate şi confort.Primele 2 straturi păstrează o uscare şi o căldură adecvată, iar al 3-lea strat din contact cu faţa oferă un nivel crescut de comfort.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

 • Ai acces rapid la promoții și oferte.
 • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.