Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Ochelari Atomic Revent Q Ml 16/17

  • Ochelari Atomic Revent Q Ml 16/17
  • Ochelari Atomic Revent Q Ml 16/17
  • Ochelari Atomic Revent Q Ml 16/17
  • Ochelari Atomic Revent Q Ml 16/17
  • Ochelari Atomic Revent Q Ml 16/17
Ochelari Atomic Revent Q Ml 16/17
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs:
Culoare:
  • Ochelari Atomic Revent Q Ml 16/17
Lentilă:
  • OS

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00
Ochelarii de ski si snowboard Atomic Revent Q ML fac parte din noua gama de ochelari premium de la Atomic, cu detinatie all-mountain. Acesti ochelari sunt prevazuti cu sistemul facil si rapid de schimbare a lentilelor Quick Click Lens, atunci cand conditiile de luminozitate se schimba. Ramele de dimensiuni medii se potrivesc pe majoritatea fizionomiilor. Ochelarii se livreaza cu 2 lentile duble sferice, categoriile 1 si 3. Ambele lentile sunt rezistente la zgariere si tratate impotriva aburirii, si sunt tratate in sistem multistrat pentru o protectie eficienta a vederii. Acest model foloseste tehnologia performanta Live Fit pentru a asigura o potrivire instanta, personalizata, inca de la prima purtare. La fel ca toti ochelarii de ski de la Atomic, Ochelarii de ski Atomic Revent Q ML sunt dezvoltati si proiectati de catre Atomic, si sunt fabricati in Europa.
Caracteristici:
Rama de dimensiuni medii, cu tehnologie Live Fit
3 straturi de spuma pentru potrivire perfecta
Banda elastica siliconata
Rama articulata
Lentile duble sferice, cu sistem de schimbare rapida
Lentila White / Blue Multilayer Cat. 3, VLT: 14%
Lentila de schimb inclusa: Light Blue Multilayer Cat. 1, VLT: 51%

Live Fit Frame
Live Fit Frame - Tehnologie folosită la construcția ochelarilor de schi: rama ochelarilor este ușoară și flexibilă şi este prevăzută cu o căptușeală din spumă în trei straturi, cu Y-Cuts flexibile, ce se formează instantaneu pe contururile feței schiorului, creând o potrivire individuală instantanee, direct din cutie.

Easy Lens Switch
Easy Lens Switch - Sistem pentru ochelarii de schi cu lentilă interschimbabilă, ce permite schimbarea acesteia în câteva secunde, cu ajutorul unei cheiţe de eliberare a lentilei.

Articulated Outriggers
Articulated Outriggers - Tehnologie folosită la construirea ochelarilor de schi ce constă în proiectarea formei cadrului astfel încât să se potrivească perfect cu casca, fără să rămână spaţiu între ele.Ochelarii de schi sunt prevăzuţi şi cu tije articulate care ajută la etanşarea ochelarului pe fată dar şi la fixarea curelei pe cască.

otg
OTG (Over The Glasses) - Tehnologie ce presupune purtarea ochelarilor de schi peste ochelarii de vedere. Rama ochelarilor si spuma din zona de contact cu fata sunt astfel proiectate incat sa poata fi purtati peste ochelarii de vedere fara a provoca o senzatie de disconfort, iar campul vizual sa nu fie obstructionat in nici un fel.

adaptive tri-layer foam
Adaptive Tri-Layer Face Foam - Această spumă în trei straturi, cu Y-Cuts flexibile, pe un cadru ușor, se formează instantaneu pe contururile feței schiorului, creând o potrivire individuală instantanee, direct din cutie.

spherical lenses
Spherical Lens - Lentilele sferice sunt fabricate pentru a imita forma ochiului uman, pentru a oferi o viziune superioară în toate direcțiile. Din punct de vedere tehnic, lentila sferică este în mare măsură superioară celei cilindrice, oferind o optică mai bună, o vizibilitate periferică și mai puțină ceață.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.