Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Manusi Smartwool Cozy Mitten

  • Manusi Smartwool Cozy Mitten
Manusi Smartwool Cozy Mitten
Smartwool
Brand: Smartwool
Cod produs: BSC306
Culoare:
  • 001Manusi Smartwool Cozy Mitten 001
Mărime:
  • LXL
  • SM

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00
 
Mănuşile Smartwool Cozy Mitten
 
Mănuşile Smartwool Cozy Mitten - sunt ideale pentru o plimbare rapidă de dimineață pe o potecă de munte sau doar până la cafeneaua de la colțul străzii. Acestea păstrează degetele calde, datorită faptului că sunt păstrate în același compartiment. Tricotul din exterior și interiorul căptușit reușesc să facă Mănuşile Smartwool Cozy Mitten extra confortabile și călduroase.

Caracteristici:
Tricotul din exterior și interiorul căptușit oferă extra confort și căldură
Vârful degetului mare are tricot compatibil touch screen

Compoziție: Corp: 49% lână merino, 43% acrilic, 7% nailon, 1% elastan, Vârful degetului mare: 60% poliester, 16% lână merino, 13% acrilic, 9% lurex, 1% nailon, 1% elastan.

Lana merino
Lână Merino - Cea mai performantă fibră naturală provenită de la oile Merinos, de unde vine și denumirea caracteristică. Reglează temperatura corpului iarna și vara, este rezistentă la foc, este antistatică și asigură protecție solară ridicată. Este moale în contact cu pielea, absoarbe umezeala și poate fi purtată multe zile (chiar săptămâni), fără a dezvolta mirosuri neplăcute. Fibra de merinos are grosimea de 17-19.5 microni în comparație cu lâna obișnuită - 30-32 microni (ca un exemplu, firul de păr are grosimea de 60-80 microni). Această caracteristică excepţională a lânii merinos de a absorbi şi a elibera ulterior excesul de umezeală o face să regleze temperatura corpului: se formează un microclimat între piele şi fibra de merinos. Este materialul ideal de purtat sub îmbrăcămintea waterproof şi windstoper, tocmai datorită respirabilității native şi a capacitatății de reglare superioare a temperaturii. Lâna merinos se foloseşte la confecţionarea de îmbrăcăminte termică datorită proprietăţilor sale nenumărate sau a şosetelor pentru diferite activităţi precum schi, drumeţii, expediţii, alpinism, alergare.
Produse asemănătoare
Manusi Patagonia R1 Daily
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-manusi-patagonia-r1-daily-22-23-34560-negru.jpgManusi Patagonia R1 Daily
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-manusi-patagonia-r1-daily-22-23-34560-albastru-cnlx1693634429.jpgManusi Patagonia R1 Daily
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.