CEAS SUUNTO 9 PEAK PRO TITANIUM SLATE

 • CEAS SUUNTO 9 PEAK PRO TITANIUM SLATE
CEAS SUUNTO 9 PEAK PRO TITANIUM SLATE
Suunto
Brand: Suunto
Culoare:
 • 1CEAS SUUNTO 9 PEAK PRO TITANIUM SLATE 1
Mărime:
 • 1
Disponibilitate: în stoc
3.747
Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 10:00-18:00

Suunto 9 Peak PRO Titanium Slate

este conceput pentru cea mai bună experiență sportivă și pentru aventuri care vă vor rămâne în minte pentru totdeauna. Suunto 9 Peak PRO este cel mai puternic ceas Suunto din toate timpurile.

Suunto 9 Peak PRO oferă moduri inteligente de funcționare a bateriei cu o autonomie de până la 300 de ore, peste 95 de moduri sportive, un nou sistem de operare, funcție meteo, măsurare a nivelului de oxigen din sânge, compatibilitate cu toate sistemele GNSS în același timp, cristal de safir, rezistență la apă de 100 m, altimetru barometric, busolă, măsurare a ritmului cardiac și multe alte caracteristici.

Cea mai bună durată de viață a bateriei din clasa saPrincipalul avantaj al ceasului este capacitatea de a seta orice mod de viață a bateriei - în timpul antrenamentului cu GPS-ul pornit, puteți folosi modurile 40h / 70h / 300h. Dacă opriți GPS-ul, ceasul va oferi o rezistență de până la 21 zile și 30 zile în modul de așteptare. Suunto 9 Peak PRO utilizează alerte inteligente pentru a vă anunța când bateria este descărcată în funcție de activitățile dumneavoastră. Dacă bateriile încep să se descarce în timpul exercițiului, ceasul va recomanda automat trecerea la un mod mai econom. Cureaua are funcție easy click care o face ușor de înlocuit. Cureaua este concepută pentru încheietura mâinii cu o circumferință de 125 - 175 mm. Ecranul tactil LED oferă o mare lizibilitate chiar și la soare, astfel veți avea o imagine de ansamblu perfectă asupra tuturor funcțiilor. Cadranul este acoperit cu o sticlă de safir, care își păstrează luciul unic mai mulți ani.Suunto 9 Peak PRO se conectează la aplicația Suunto, care înregistrează toate datele dvs. și stochează informații actualizate despre activitățile, somnul și tendințele generale de fitness. De asemenea, vă avertizează despre mesajele sau apelurile primite. Partajați momente de neuitat din activitățile dvs. și conectați-vă ușor la alte aplicații Suunto.

Funcții:

 • Busolă (compensare a înclinației, corecție a declinației, nord ca direcție implicită, precizie busolă 5°, unitate 1°)
 • Altimetru (altimetru barometric, altitudine GPS, combinație de GPS și altitudine barometrică (FusedAlti™), afișaj altitudine în modul normal, măsurare a altitudinii cu măsurarea oxigenului din sânge, urcare/coborâre totală, viteză verticală, profil altimetru automat, înregistrare 1s, unitate de măsură 1m, interval -500 - 9999m
 • Meteo (orele de răsărit/ apus de soare, alarmă de furtună, presiunea la nivelul mării, temperatura curentă, interval de măsurare - 20°C până la +55°C, unitatea de măsură 1°C, unitatea de măsură 1hPa)
 • Navigație GPS (sisteme de sateliți GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS, BEIDOU, Moduri inteligente de viață a bateriei - Performanță, Rezistență, Ultra, Personalizat, Moduri de precizie a măsurătorilor GPS - BEST/GOOD, navigare pe puncte de traseu, niveluri de zoom individuale pentru navigație, zoom automat în funcție de forma traseului, Planificarea traseului cu profil altitudinal, hărți în aer liber, afișarea terenului și a topografiei cu Mapbox și Google Maps, Heatmaps - trasee utilizate frecvent, planificarea traseului cu Heatmap, bibliotecă personală de trasee, navigare prin puncte de interes, ora estimată de sosire, analiza traseului GPS, partajarea traseului)
 • Măsurarea ritmului cardiac (ceasul este compatibil cu curele de piept, graficul ritmului cardiac în timp real, măsurarea ritmului cardiac mediu în timp real, indicatorul de ardere a caloriilor, efectul antrenamentului, timpul de recuperare, zonele de ritm cardiac, nivelul de fitness (VO2Max)
 • Consilier de antrenament (măsurarea intensității și duratei antrenamentului în timp real, plan automat de antrenament de 7 zile pentru a vă îmbunătăți starea)
 • Regenerare după antrenament (timpul de regenerare depinde de antrenament, afișarea zilnică a timpului de regenerare)
 • Sarcina de antrenament (înregistrator cu detalii de antrenament, statistici pe termen lung)
 • Antrenament pe intervale (setarea intervalelor și ajutor în timpul antrenamentului)
 • Viteză și distanță (măsurarea vitezei și distanței prin GPS, cadență de alergare, cronometru, măsurare automată a cercului, măsurare manuală a cercului, analiza tempo-ului, vitezei și traseului pe hartă, suport bluetooth pentru senzorii picioarelor)
 • Măsurarea activității zilnice (pedometru, calorii arse, posibilitatea de a stabili obiective - pași/calorii arse, istoricul activității, caloriile arse și ritmul cardiac în timpul activităților individuale, măsurarea celui mai scăzut ritm cardiac din timpul zilei)
 • Măsurarea stresului (nivelul de stres zilnic)
 • Măsurarea somnului (durata totală de somn, ritmul cardiac mediu în timpul somnului, măsurarea calității și adâncimii somnului, timpul de adormire/trezire)
 • Moduri sportive (posibilitatea de a adapta moduri sportive individuale și informațiile afișate pe ecran, grafice ale sporturilor individuale (ritmul cardiac, viteza și altitudinea), peste 50 de parametri măsurați în timpul antrenamentului, peste 95 de moduri sportive preinstalate, SuuntoPlus ™)
 • Multisport (posibilitatea de a schimba sportul în timpul antrenamentului, moduri multisport prestabilite, analiză post-antrenament a modului multisport, rezumat al sporturilor pe ecranul ceasului)
 • Înot (înot în bazin - ritm și distanță, înot în aer liber - distanță, timpi individuali pentru un bazin, o tură, timp total, număr și tip de lovituri, eficiența loviturilor individuale SWOLF, intervale automate)
 • Alergare (ritm de alergare, ritm de o singură tură, ritm maxim și mediu în timp real, ghidare pe intervale pentru ritm, ritm cardiac, distanță, Suunto FusedSpeed™, Suunto FusedTrack™, SuuntoPlus™ Ghost runner, compatibilitate cu senzorii STRYD, calibrare automată cu senzorii Foot POD)
 • Ciclism (măsurarea vitezei, măsurarea vitezei medii în timp real, măsurarea ritmului cardiac mediu și a intensității, măsurarea intensității maxime cu senzor, compatibilitate Bluetooth cu senzorii de ciclism)
 • 97 de moduri de sport (noul meniu de sport include snorkeling, ceasul afișează adâncimea subacvatică de până la 10 metri), moduri de sport clasice, cum ar fi: Alergare, alergare pe traseu, alergare pe banda de alergare, înot în piscină/în aer liber, mers pe jos, triatlon, orientare, alpinism, schi fond, schi, snowboarding, antrenament de forță, antrenament în circuit, crossfit, bicicletă de exerciții, ciclism montan, drumeții, trekking, alpinism, etc.

ConexiuneCeasul Suunto 9 Peak se conectează la telefon prin Bluetooth 5. Ceasul este compatibil cu aplicația Suunto și cu serviciile Strava, TrainingPeaks, Endomondo și altele. Actualizările sistemului sunt efectuate automat. Prin rețelele de socializare vă puteți distribui activitățile, evalua, comenta și urmări alți utilizatori.

Limba de vizionare:EN, CS, DA, DE, ES, FI, FR, IT, GR, JA, KO, NL, NO, PL, PT, RU, SV, TR, HE, ZH, TH

Rezistența bateriei:

 • memento inteligent de reîncărcare
 • în modul de timp - 30 zile
 • Măsurare și notificare 24/7 de pe telefonul mobil - 21 zile
 • moduri de antrenament cu GPS - 40h/70h/300h

Suunto 9 Peak PRO respectă standardul militar MIL-STD-810H - rezistent la temperaturi ridicate/scăzute, șocuri termice, umiditate, ceață, căderi, îngheț și ploaie înghețată, lumină solară, nisip și praf.

 

Produse asemănătoare
Newsletter Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

 • Beneficiezi de 5% discount la prima ta comandă pe site.
 • Ai acces rapid la promoții și oferte.
 • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.