Sort Patagonia Baby Baggies

Cod produs: 60279
Culoare:
  Mărime:
   Disponibilitate: stoc indisponibil
   -25%
   150
   113
   Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 10:00-18:00

    

   Șort Patagonia Baby Baggies


   Pentru malul mării și nu numai, pantalonii scurí pentru copii Baby Baggies™ cu uscare rapidă pot adăposti un scutec și au o centură elastică moale pentru o îmbrăcare / dezbrăcare ușoară. Nailonul ușor NetPlus® 100% reciclat postconsum este fabricat din plase de pescuit reciclate pentru a ajuta la reducerea poluării oceanelor cu plastic; cu un finisaj DWR fără PFC (acoperire rezistentă la apă, care nu conține substanțe chimice perfluorinate).


   Caracteristici:
   Croială: Regular fit
   Fabricat din NetPlus® nailon ușor și durabil 100% reciclat fabricat din plase de pescuit reciclate pentru a ajuta la reducerea poluării cu plastic a oceanelor; cu un finisaj DWR fără PFC (acoperire rezistentă la apă, care nu conține substanțe chimice perfluorinate) pentru a rezista la umezeală ușoară.
   Talie elastică oferă o potrivire sigură și confort pe piele
   Pantalonii scurți pot găzdui un scutec
   Lungimea interioară a pantalonului: 2''


   Compoziție: NetPlus® 100% nailon reciclat postconsum, fabricat din plase de pescuit reciclate pentru a ajuta la reducerea poluării cu plastic oceanic; cu un finisaj DWR fără PFC (acoperire rezistentă la apă care nu conține substanțe chimice perfluorinate)


   Greutate medie | 51,03 g

    

   Tehnologii
   Newsletter Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

   • Ai acces rapid la promoții și oferte.
   • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.