Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Ski Copii Atomic Redster S9 Fis J-rp² + Colt 10 Red

Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AAST01342
Culoare:
  Mărime:

   Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00
    
   Ski Copii Atomic Redster S9 Fis J-rp² + Colt 10 Red
    
   Acest model Atomic Redster S9 FIS J-RP² este schiul Atomic de slalom pentru evenimentele FIS junior cu interfață Junior Race. Acest schi performant este rapid, agil și perfect pentru a vă ridică la nivelul următor. Are Full Sidewall și Woodcore Ultra Power pentru o aderență fiabilă pe margine pe pârtie. De asemenea, are și tehnologia Ultra Titanium Powered cu dublă legătură actualizată - un laminat care adaugă stabilitate, rigiditate la viraje și aderență la margine. Talia îngustă permite viraje instantanee cu vârful junior SL pentru performanță sporită. Vârful, coada, raza și forma în V creează o geometrie specială pentru juniori, care face manevrabilitatea super ascuțită.
    
   Legătura Atomic Colt 12 vă va însoți pe tot parcursul sezonului, de la prima zăpadă până primăvara. Au o gamă largă DIN pe care o puteți adapta cu ușurință la diferite niveluri de schi. Este foarte ușoară. Are un șasiu cu profil redus pentru o senzație excelentă pe zăpadă. Și în comparație cu Colt 10, Colt 12 are aripi XL pentru a prinde cât mai bine clăparii - și, prin urmare, mai multă transmisie de putere. O opțiune generală excelentă!

    
   Caracteristici:
   Tip abilitate: Experți
   Full Sidewall
   Titanium Powered
   Power Woodcore
   Junior Race Interface
   Structured Topsheet
   World Cup Base Finish
   Active Camber 0/100/1
    

   titanium powered
   Titanium Powered - Straturi de titan situate deasupra şi dedesubtul structurii interne a schiurilor, ce absorb şocurile cu eficienţă și conferă stabilitate şi o flexie mare de torsiune.

   power woodcore
   Power Woodcore - Structură internă a schiurilor realizată dintr-o combinație de lemn ușor de plop și frasin dur, ce conferă stabilitate și sportivitate schiurilor de înaltă performanță.

   full sidewall
   Full Sidewall - pereţi laterali prezenţi pe toată lungimea schiurilor, generând viraje precise. Full Sidewall este o tehnologie dedicată schiurilor de înaltă performanţă, schiurilor de cursă şi celor destinate pârtiilor bătătorite.
   Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

   • Ai acces rapid la promoții și oferte.
   • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.