Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Ski Atomic Vantage Wmn X 77 C & E Lithium 10 16/17

  • Ski Atomic Vantage Wmn X 77 C & E Lithium 10 16/17
  • Ski Atomic Vantage Wmn X 77 C & E Lithium 10 16/17
Ski Atomic Vantage Wmn X 77 C & E Lithium 10 16/17
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs:
Culoare:
  • Ski Atomic Vantage Wmn X 77 C & E Lithium 10 16/17
Mărime:
  • 142
  • 148
  • 154

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00
Schiurile ușoare Atomic Vantage X 77 C Woman sunt combinația ideală între stabilitatea pe pârtiile amenajate și agilitatea allmountain, perfecte pentru schioarele cu nivel intermediar către avansat. La fel ca și celelălte schiuri din noua gamă Vantage X, aceste schiuri sunt construite folosind Carbon Tank Mesh, un strat rigid care aduce un plus de rezistență pe lungimea schiurilor, reducând greutatea. Inserțiile Light Woodcore și Extra-full Firewall contribuie la un grip îmbunătățit în timpul virajelor. Silueta sportivă și lățimea de 77 mm la mijlocul schiurilor sunt ideale pentru zapada tare, bătătorită. Exo Profile este un profil radical 3D care reduce și balansează greutatea și care adaugă și mai multă rigiditate pentru virajele de carve executate în control, pe pârtiile amenajate. Schiurile Atomic Vantage X 77 C Woman sunt ideale pentru schioarele care doresc sa progreseze la schi.

Caracteristici:
Radius: 14,1/154 cm
Latime la mijloc 77 mm
Greutate: 1,64 kg/ski/154
Carbon Tank Mesh
Exo Profile
Firewall
Titanium backbone 2.0
Light Woodcore
Allmountain Rocker 15/85/0

carbon tank mesh
Carbon Tank Mesh - Tehnologie nou introdusă in gamele de schiuri Atomic Vantage si Atomic Nomad, reprezinta un strat super rigid, din mesh impletit, menit sa aduca rezistenta fara a ingreuna schiurile.

light woodcore
Light Woodcore - structura internă a schiurilor confecţionată din lemn de plop, ideală pentru schiurile all-mountain, pentru schiurile de powder sau cele de freeride touring. Structura Light Woodcore este destinată schiurilor care trebuie să fie rezistente, dar uşoare în acelaşi timp.

amt rocker
All Mountain Rocker - Rocker-ul se referă la partea sau părțile concave ale unui schi, de obicei la zona din față a schiurilor, din punctul de contact cu zăpada și până în vârf. În mod identic, sunt modele de schiuri care au și partea din spate ridicată, pentru a permite mersul cu spatele (pentru schiorii de freestyle și freeride) sau pentru o flotație îmbunătățită în zăpada proaspată (powder). Cu cât distanța de la zona de contact cu zăpada și până la vârf, respectiv coada schiurilor este mai mare, cu atât schiurile vor performa mai bine în zăpada proaspătă. Cu cât această distanță este mai mică, cu atât schiurile vor avea o zonă mai mare de contact cu pârtia, iar rezultatul se referă la control îmbunătățit și stabilitate în viraje. Un rocker mediu permite utilizarea schiurilor în mai multe tipuri de zăpadă, trecând de la pârtie spre powder, cu anumite limitări. All Mountain Rocker este versatil, ideal pentru schiorii care doresc să se bucure de zăpadă atât pe pârtie, cât şi în apropierea ei, în zăpadă proaspătă, dar nu foarte adâncă. All Mountain Rocker reprezintă 15% din lungimea schiului.

exo profile

firewall

titanium backbone 2.0
Titanium Backbone este o inserție de titan rulează lungimea schiului pe partea superioară a miezului ca o coloană vertebrală stabilizatoare și dinamică pentru schiurile de munte. 
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.