Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Ski Atomic Redster X9 S Revo S + X 12 Gw Green/silver

  • Ski Atomic Redster X9 S Revo S + X 12 Gw Green/silver
  • Ski Atomic Redster X9 S Revo S + X 12 Gw Green/silver
Ski Atomic Redster X9 S Revo S + X 12 Gw Green/silver
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AASS02756
Culoare:
  • Green-SilverSki Atomic Redster X9 S Revo S + X 12 Gw Green/silver Green/Silver
Mărime:
  • 167
  • 175
  • 183

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

Ski Atomic Redster X9 S Revo S + X 12 Gw Green/Silver


Atomic Redster X9 Revo S preia tehnologia dovedită a Cupei Mondiale și o împachetează într-o platformă pentru schiorii care doresc să se bucure de viteză și versatilitate. Redster X9 Revo S este gata să facă viraje scurte și rapide sau să întindă raza de virare. Cu tehnologia Revoshock, Redster X9 oferă o călătorie agilă și previzibilă. Construcția Ultrawall oferă schiorilor putere și aderența la margine ca unui perete lateral complet. La baza schiului stau cele două plăci de titan care îl ajută la păstrarea rigidității împotriva forțelor de torsionare, la toate astea se adaugă un miez de plop ce reduce semnificativ vibrațiile și ne oferă stabilitate pe viraje.


Caracteristici:
Tip schi: Pârtie
Nivel: Intermediar-Avansat/Avansat-Expert
Active Camber 0/100/0
Radius: 14.2(m)
Vârf: 113(mm)
Talie: 65.5(mm)
Coadă: 98.5(mm)
Tehnologii: Ultrawall, Revoshock, Titanium Powered, Ultra Power Woodcore, Multi Radius Sidecut
Pereţi laterali: Ultrawall
Mijloc: Ultra Power Woodcore
Laminaţii: Titanium Powered
Structured Topsheet|World Cup Base Finish
Fabricate în: Austria
Legătură: X X 12 GW Black/Green W BR


Greutate per bucată (g) / Mărime (cm): 3242 / 175


Ultrawall

Ultrawall - Prezent în noua serie de schi Redster Revoshock de la Atomic, Ultrawall constă într-un perete lateral de la bază până la finisaj care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită a marginilor și o accelerație îmbunătățită. Împreună cu Dura Cap, Ultrawall oferă o durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, loviturilor și denivelărilor.


Revoshock

Revoshock - Revoshock este o serie de module din oțel acoperite într-un elastomer care absoarbe impactul. Modulele funcționează în armonie, absorbind loviturile și șocurile înainte ca acestea să ajungă la picioarele tale - ca un sistem de suspensie încorporat. Revoshock redirecționează energia absorbită către margini, creând accelerații puternice la fiecare viraj. Așadar, indiferent dacă ești fan schiatului liniar sau faci viraje rapide., Redster Revoshock, dovedit în curse, oferă o experiență de schi mai lină și mai precisă. Și pentru că un schi fără vibrații duce la mai multă încredere, vei schia mai tare și mai repede ca oricând.


titanium powered
Titanium Powered - Straturi de titan situate deasupra şi dedesubtul structurii interne a schiurilor, ce absorb şocurile cu eficienţă și conferă stabilitate şi o flexie mare de torsiune.

ultra power woodcore
Ultra Power Woodcore - Structură internă fabricată din fag puternic și plop ușor - pentru o stabilitate supremă de anduranță și agilitate în schiurile Atomic de curse.

multi radius sidecut
Multi Radius Sidecut - Cea mai bună combinaţie pentru slalom şi slalom uriaş - secţiune pentru viraje scurte şi viraje lungi, pe acelaşi schi.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.