Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Ski Atomic Redster Doubledeck 3.0 Xt & X 12 Tl 16/17

  • Ski Atomic Redster Doubledeck 3.0 Xt & X 12 Tl 16/17
  • Ski Atomic Redster Doubledeck 3.0 Xt & X 12 Tl 16/17
Ski Atomic Redster Doubledeck 3.0 Xt & X 12 Tl 16/17
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs:
Culoare:
  • ROSUSki Atomic Redster Doubledeck 3.0 Xt & X 12 Tl 16/17 ROSU
Mărime:
  • 175
  • 182

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00
Schiurile Atomic Redster Doubledeck XT se situeaza in varful gamei Atomic Redster XT si sunt destinate performantelor pe partie, avand insa un aspect de tip allmountain. Sunt perfecte pentru schiorii care cauta performantele specifice gamei Redster, dar care doresc sa aibe o pereche de schiuri cu design mai relaxat. XT inseamna Cross Turn , cu alte cuvinte puteti beneficia de caracteristicile speciale ale formei schiurilor astfel incat sa puteti executa cu aceeasi precizie o gama larga de viraje, de la cele stranse, de tip slalom special, pana la cele ample, specifice slalomului urias. Tehnologiile folosite in lumea curselor, ca Doubledeck 3.0 si Race Interface, se regasesc in schiurile Atomic Redster Doubledeck 3.0 XT. Race Interface reprezinta o placa speciala, situata sub legatura, care aduce un plus consistent de stabilitate si absorbtie a vibratiilor in timpul coborarilor in mare viteza.
Caracteristici:
Radius: 15,5 m/175 cm
latimea la mijloc: 65,5 mm
Greutate: 2,47 kg/ski/175 cm
Doubledeck 3.0
Race Interface
Tapered Sidewall
Power Woodcore
Titanium Powered

doubledeck 3.0
Doubledeck 3.0 - este a treia generaţie din tehnologia de mare succes Atomic Doubledeck. Include o interfaţă (placa) ce culisează liber pentru o îmbunătăţi stabilitatea şi amortizarea, conectori moi în partea din faţă a schiurilor pentru iniţierea facilă a virajelor, şi conectori rigizi pe cozile schiurilor pentru o acceleraţie fără egal.

tapered sidewall
Tapered Sidewall - Întărituri în pereţii laterali ai schiurilor, mai groase în partea din spate, generând un plus de acceleraţie şi control la viteze mari.

power woodcore
Power Woodcore - Structură internă a schiurilor realizată dintr-o combinație de lemn ușor de plop și frasin dur, ce conferă stabilitate și sportivitate schiurilor de înaltă performanță.

titanium powered
Titanium Powered - Straturi de titan situate deasupra şi dedesubtul structurii interne a schiurilor, ce absorb şocurile cu eficienţă și conferă stabilitate şi o flexie mare de torsiune.

race interface
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.