Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Sapca Atomic Alps Tech 16/17

  • Sapca Atomic Alps Tech 16/17
  • Sapca Atomic Alps Tech 16/17
Sapca Atomic Alps Tech 16/17
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs:
Culoare:
  • Sapca Atomic Alps Tech 16/17
Mărime:
  • OS

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00
Sapca Atomic Alps Tech Cap M are un design inspirat de atletii de top de la Atomic, iar masura se modifica usor datorita reglajului din partea din spate. Sapca integreaza un cozoroc bine definit, logo realizat prin decupare cu laser, din material reflectorizant, si o banda interna care absoarbe transpiratia.
Caracteristici:
Material:
97% bumbac, 3% spandex
Material elastic
Cozoroc bine conturat
Banda interna pentru absorbtia transpiratiei
Logo reflectorizant

full cap
Full Cap - construcţie fără pereţi laterali, în care stratul superior al schiurilor se răsfrânge peste părţile laterale, conducând la un control facil.

densolite core
Densolite Core - interiorul (miezul) schiurilor este făcut dintr-o spumă specială care amortizează şi absoarbe vibraţiile, astfel încât să reducă la minim efortul depus pentru controlul schiurilor. Densolite Core se regăseşte la schiurile pentru copii, juniori sau începători.

titanium stabilizer
Titanium Stabilizer - Un strat de titan situat sub structura internă a schiurilor, rezultând într-o bună absorbţie a şocurilor şi flexie de torsiune.

piste rocker
Piste RockerRocker-ul se referă la partea sau părțile concave ale unui schi, de obicei la zona din față a schiurilor, din punctul de contact cu zăpada și până în vârf. În mod identic, sunt modele de schiuri care au și partea din spate ridicată, pentru a permite mersul cu spatele (pentru schiorii de freestyle și freeride) sau pentru o flotație îmbunătățită în zăpada proaspată (powder). Cu cât distanța de la zona de contact cu zăpada și până la vârf, respectiv coada schiurilor este mai mare, cu atât schiurile vor performa mai bine în zăpada proaspătă. Cu cât această distanță este mai mică, cu atât schiurile vor avea o zonă mai mare de contact cu pârtia, iar rezultatul se referă la control îmbunătățit și stabilitate în viraje. Un rocker mediu permite utilizarea schiurilor în mai multe tipuri de zăpadă, trecând de la pârtie spre powder, cu anumite limitări. Piste Rocker este ideal pentru schiorii care doresc să se bucure de zăpada pe pârtie, îmbunătățindu-și performanțele. Oferă aderență precisă pe margine și, cu o ridicare aproape bruscă a vârfului, iniţiere ușoară în viraje. Piste Rocker reprezintă 10% din lungimea schiului și aduce un plus de stabilitate și control.

full sidewall
Full Sidewall - pereţi laterali prezenţi pe toată lungimea schiurilor, generând viraje precise. Full Sidewall este o tehnologie dedicată schiurilor de înaltă performanţă, schiurilor de cursă şi celor destinate pârtiilor bătătorite.

light woodcore
Light Woodcore - structura internă a schiurilor confecţionată din lemn de plop, ideală pentru schiurile all-mountain, pentru schiurile de powder sau cele de freeride touring. Structura Light Woodcore este destinată schiurilor care trebuie să fie rezistente, dar uşoare în acelaşi timp.

race rocker
Race Rocker - Rocker-ul se referă la partea sau părțile concave ale unui schi, de obicei la zona din față a schiurilor, din punctul de contact cu zăpada și până în vârf. În mod identic, sunt modele de schiuri care au și partea din spate ridicată, pentru a permite mersul cu spatele (pentru schiorii de freestyle și freeride) sau pentru o flotație îmbunătățită în zăpada proaspată (powder). Cu cât distanța de la zona de contact cu zăpada și până la vârf, respectiv coada schiurilor este mai mare, cu atât schiurile vor performa mai bine în zăpada proaspătă. Cu cât această distanță este mai mică, cu atât schiurile vor avea o zonă mai mare de contact cu pârtia, iar rezultatul se referă la control îmbunătățit și stabilitate în viraje. Un rocker mediu permite utilizarea schiurilor în mai multe tipuri de zăpadă, trecând de la pârtie spre powder, cu anumite limitări. Race Rocker este dedicat schiorilor experți și sportivilor de performanță și este proiectat să livreze 100% aderență, control și performanță. Race Rocker reprezinta 5% din lungimea schiului.

step down sidewall
Step Down Sidewall - Această tehnologie presupune o situare simetrică a întăriturilor de pe partea laterală a schiurilor către fiecare capăt, oferind stabilitate, durabilitate şi greutate redusă.

bend-x technology
Bend-X Technology - permite controlul fără efort: schiurile prezintă o zonă specială de flexie în zona legăturilor, permiţând flexia uşoară a schiurilor şi generând contact excelent cu zăpadă. Schiurile cu tehnologia Bend-X sunt destinate juniorilor, fetelor sau schiorilor începători.
 
 

arc technology
ARC Technology  - centralizează forţa exercitată asupra schiurilor în viraje către o zonă redusă de fixare a legăturilor în partea centrală a schiurilor, permiţând acestora să flexeze natural pentru a genera o tracţiune perfectă.

doubledeck 3.0
Doubledeck 3.0 - este a treia generaţie din tehnologia de mare succes Atomic Doubledeck. Include o interfaţă (placa) ce culisează liber pentru o îmbunătăţi stabilitatea şi amortizarea, conectori moi în partea din faţă a schiurilor pentru iniţierea facilă a virajelor, şi conectori rigizi pe cozile schiurilor pentru o acceleraţie fără egal.

tapered sidewall
Tapered Sidewall - Întărituri în pereţii laterali ai schiurilor, mai groase în partea din spate, generând un plus de acceleraţie şi control la viteze mari.

power woodcore
Power Woodcore - Structură internă a schiurilor realizată dintr-o combinație de lemn ușor de plop și frasin dur, ce conferă stabilitate și sportivitate schiurilor de înaltă performanță.

titanium powered
Titanium Powered - Straturi de titan situate deasupra şi dedesubtul structurii interne a schiurilor, ce absorb şocurile cu eficienţă și conferă stabilitate şi o flexie mare de torsiune.

amt rocker
All Mountain Rocker - Rocker-ul se referă la partea sau părțile concave ale unui schi, de obicei la zona din față a schiurilor, din punctul de contact cu zăpada și până în vârf. În mod identic, sunt modele de schiuri care au și partea din spate ridicată, pentru a permite mersul cu spatele (pentru schiorii de freestyle și freeride) sau pentru o flotație îmbunătățită în zăpada proaspată (powder). Cu cât distanța de la zona de contact cu zăpada și până la vârf, respectiv coada schiurilor este mai mare, cu atât schiurile vor performa mai bine în zăpada proaspătă. Cu cât această distanță este mai mică, cu atât schiurile vor avea o zonă mai mare de contact cu pârtia, iar rezultatul se referă la control îmbunătățit și stabilitate în viraje. Un rocker mediu permite utilizarea schiurilor în mai multe tipuri de zăpadă, trecând de la pârtie spre powder, cu anumite limitări. All Mountain Rocker este versatil, ideal pentru schiorii care doresc să se bucure de zăpadă atât pe pârtie, cât şi în apropierea ei, în zăpadă proaspătă, dar nu foarte adâncă. All Mountain Rocker reprezintă 15% din lungimea schiului.

carbon tank mesh
Carbon Tank Mesh - Tehnologie nou introdusă in gamele de schiuri Atomic Vantage si Atomic Nomad, reprezinta un strat super rigid, din mesh impletit, menit sa aduca rezistenta fara a ingreuna schiurile.
Produse asemănătoare
Sapca The North Face TNF Logo Trucker
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-sapca-the-north-face-tnf-logo-trucker-16-negru-alb.jpgSapca The North Face TNF Logo Trucker
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-sapca-the-north-face-tnf-logo-trucker-verde-rmo1707812777.jpgSapca The North Face TNF Logo Trucker
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-sapca-the-north-face-tnf-logo-trucker-mov-v6v1707812798.jpgSapca The North Face TNF Logo Trucker
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.