Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Protectie Scott Jr Actifit Vest 16/17

  • Protectie Scott Jr Actifit Vest 16/17
  • Protectie Scott Jr Actifit Vest 16/17
Protectie Scott Jr Actifit Vest 16/17
Scott
Brand: Scott
Cod produs: 244214
Culoare:
  • 5224Protectie Scott Jr Actifit Vest 16/17 5224
Mărime:
  • XS
  • S
  • M
  • XXS

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00
Protecţia de spate pentru copii Scott Actifit Junior Vest protector are un design nou, este destinată micilor rideri şi se pretează activităţilor pe partie de zi cu zi.

Caracteristici:
Placă D3O, material elastic şi respirabil tip mesh
Placă de protecţie cu tehnologie Actifit detaşabila
Închidere frontală cu fermoar
Fixare reglabila în zona şoldurilor

scott soft actifit system
Sistemul Soft Actifit da senzaţia de comfort spatelui. Protecţiile construita cu ajutorul acestui sistem pot fi folosită de toţi râderii ( schiori, biciclişti, motociclişti, etc).
Sistemul D3O este deştept prin faptul că protecţia se mulează, ia forma spatelui.Spre deosebire de alte protecţii uşoare pentru spate, acest tip prin performanţa lui se ascunde uşor sub orice tip de jachetă şi se foloseşte cu uşurinţă în orice sezon.
Caracteristici reprezentative:   1.Profil ultra subţire - nu este nevoie de grosime pentru a oferi o protecţie amplă spatelui. Are 14 mm grosime.
                                            2. Zona flexibilă în partea inferioară a armurei face că aceatsa să se muleze că o mănuşă pe spate, protejând cât mai eficient coloana.
                                            3. Dispune de o ventilaţie eficienta datorită orificiilor perforate pe toată suprafaţa protecţiei
 

d3o
D3O® - este un metarial cu molecule inteligente. Acestea se sunt mobile în timpul mişcărilor corpului dar se blochează în timpul unui impact pentru a absorbi energia şi pentru a forma o barieră de protecţie. Această componentă inovatoare oferă libertate de mişcare şi depăşeşte standardele CE. Sistemul D3O este folosit de către compania Scott și la construirea protecţiilor de spate pentru ski şi snowboard. Acest sistem este construit din materiale unice ce se concentrează pe dispersia de energie pe zonele critice pentru absorbţia şocurilor şi protecţie maximă.Spre deosebire de alte protecţii uşoare pentru spate, cele construite cu sistemul D3O sunt discrete putând fi ascunse uşor sub orice tip de jachetă.

eva
EVA - Spuma EVA (etilen acetat de vinil) este un material moale şi elastic, foarte durabil în timp. Acest material este folosit de către compania The North Face® la confecţionarea încălţămintei de alergare, drumeţii şi călătorii, în special la confecţionarea tălpilor intermediare pentru a oferi un plus de confort şi amortizare, chiar şi pe cele mai dificile trasee.
Produse asemănătoare
-40%
Protectie Copii Scott Airflex Junior Vest Protector
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-protectie-scott-airflex-jr-vest-protector-8-verde.jpgProtectie Copii Scott Airflex Junior Vest Protector
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-protectie-scott-airflex-jr-vest-protector-6-roz.jpgProtectie Copii Scott Airflex Junior Vest Protector
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-protectie-copii-scott-airflex-junior-vest-protector-albastru-66391669717302.jpgProtectie Copii Scott Airflex Junior Vest Protector
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-protectie-copii-scott-airflex-junior-vest-protector-negru-74041669717324.jpgProtectie Copii Scott Airflex Junior Vest Protector
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.