Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Protectie Scott Back Protector Airflex Pro

  • Protectie Scott Back Protector Airflex Pro
  • Protectie Scott Back Protector Airflex Pro
Protectie Scott Back Protector Airflex Pro
Scott
Brand: Scott
Cod produs: 271929
Culoare:
  • 0001Protectie Scott Back Protector Airflex Pro 0001
Mărime:
  • L/XL
  • S/M

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

Protecție Scott Back Protector Airflex Pro

De două ori mai sigură ca protecțiile noastre pentru spate de nivel 1, protecția pentru spate SCOTT AirFlex Pro certificată de nivelul 2 este protecția ideală pentru cei cărora nu le este frică să se aventureze! Curelele pentru umeri și șolduri asigură rămânerea fermă a placii D3O® respirabilă, astfel încât să fiți întotdeauna complet protejat - oferindu-vă toată libertatea de care aveți nevoie.


Caracteristici:
Standard: Level 2 of EN1621-2
Protecție de spate moale inovatoare Scott AirFlex Pro cu tehnologie D3O®

Centură de șold
Curele de umăr reglabile cu închidere la stern


Compoziție: Placă SCOTT AirFlex D3O®, centură integrată și plasă respirabilă - partea protectivă: 100% poliuretan / partea textilă: 68% poliamidă / 17% poliester / 17% elastan / 15% poliester


d3o
D3O® - este un metarial cu molecule inteligente. Acestea se sunt mobile în timpul mişcărilor corpului dar se blochează în timpul unui impact pentru a absorbi energia şi pentru a forma o barieră de protecţie. Această componentă inovatoare oferă libertate de mişcare şi depăşeşte standardele CE. Sistemul D3O este folosit de către compania Scott și la construirea protecţiilor de spate pentru ski şi snowboard. Acest sistem este construit din materiale unice ce se concentrează pe dispersia de energie pe zonele critice pentru absorbţia şocurilor şi protecţie maximă.Spre deosebire de alte protecţii uşoare pentru spate, cele construite cu sistemul D3O sunt discrete putând fi ascunse uşor sub orice tip de jachetă.

softshell
Softshell-ul este o clasă de materiale tricotate sau țesute, confecționate din poliester și nylon, folosite pentru îmbrăcămintea tehnică, care sunt mai respirabile și mai flexibile decît membranele impermeabile, dar care oferă mai multă protecție decît fleece-ul. 

air flex
AirFlex - Panouri de ventilație amplasate strategic și un design flexibil pentru un flux de aer optim și confort maxim.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.