Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Pantaloni Patagonia W Crestview

  • Pantaloni Patagonia W Crestview
Pantaloni Patagonia W Crestview
Patagonia
Brand: Patagonia
Cod produs: 55705
Culoare:
  • BLKPantaloni Patagonia W Crestview BLK
Mărime:
  • 2
  • 4
  • 6
  • 8
  • 10

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

Pantalonii pentru femei Patagonia W Crestview sunt recomandaţi pentru drumeţii, fiind durabili şi elastici, fabricaţi din poliester reciclat durabil şi spandex pentru libertate de mişcare. Ţesătura în 4 sensuri, oferă elasticitate pentru libertate de mişcare, atunci când traseul devine dificil, se usucă repede şi este rezistentă la abraziune. Tratamentul DWR asigură rezistenţă la umiditate şi creşte durabilitatea. Pantalonii pentru femei Patagonia W Crestview au cusături articulate în zona genunchiului şi deschizătura cu fermoar în zona gleznei pentru o potrivire perfectă cu ghetele de munte.

Caracteristici:
Pantaloni de drumeţii tehnici
Tratament DWR
Material elastic şi durabil
Deschidere cu fermoar la gleznă
Cusături articulate în zona genunchilor
Protecţii ranforsate în zona gleznelor
Material aprobat bluesign®
Compoziţie: poliester reciclat 91%/, 9% spandex dublu țesut cu un finisaj DWR (rezistent la apă)
Greutate:400 g


dwr
DWR (durable water repellent) - Tratament durabil, rezistent la apă, aplicat materialelor textile pentru a mări rezistenţa acestora la pătrunderea apei în ţesătură. De obicei acest material este folosit în construirea echipamentului de munte şi călătorii, atât pentru sezonul rece cât şi pentru sezonul cald.

bluesign
Bluesign® - Tehnologia bluesign® system reprezintă soluţia producţiei durabile de materiale textile, controlând standardele şi eliminând substanţele dăunătoare chiar de la începutul procesului de producţie, obţinând astfel o producţie eficientă, în simbioză cu mediul înconjurător. Toate acestea nu asigură doar că produsul finit îndeplineşte criteriile stricte impuse de către consumatori, ci şi faptul că la client ajunge un produs durabil. Însemnul bluesign® reprezintă respectarea unor standarde de producţie înalte şi favorabile mediului înconjurător.
Produse asemănătoare
Pantaloni Barbati The North Face M Essential Jogger
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-pantaloni-barbati-the-north-face-m-essential-jogger-ss-24-nf0a7zjb-negru-jk31707311640.jpgPantaloni Barbati The North Face M Essential Jogger
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-pantaloni-barbati-the-north-face-m-essential-jogger-ss-24-nf0a7zjb-verde-po81707311655.jpgPantaloni Barbati The North Face M Essential Jogger
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.