Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Pantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile

 • Pantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile
Pantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile
 • Pantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile
Pantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile
 • Pantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile
Pantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile
 • Pantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile
Pantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile
 • Pantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile
Pantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile
Patagonia
Brand: Patagonia
Cod produs: 61110
Culoare:
 • MEORPantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile MEOR
 • FRTLPantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile FRTL
 • MYPKPantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile MYPK
 • NENAPantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile NENA
 • RAPIPantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile RAPI
Mărime:
 • 2T
 • 3T
 • 4T
 • 5T

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00


Pantaloni Copii Patagonia Baby Snow Pile

Salopetele de zăpadă pentru bebeluși Snow Pile pot accepta condiții extreme de iarnă. Sunt sigilate complet, cu membrană H2No® Performance Standard, impermeabilă, respirabilă și cu finisaj DWR. Izolația THERMOLITE® ECO92 menține căldura chiar și când este umedă.


Caracteristici:
Croială: Regular fit
Membrană din 100% poliester reciclat
Benzi elastice cu 3 posibilități de ajustare
Fermoarul frontal are clapetă atât internă cît și externă, cu închidere cu capse
Buzunar cu fermoar impermeabil pe coapsa dreaptă
Croială articulată în zona genunchilor
Parazăpezi elastice integrate
Bandă reflectorizantă
Etichetă de identitate


Compoziție: 100% poliester reciclat; izolație: THERMOLITE® ECO92 100% poliester (92% reciclat)


thermolite
ThermoLite® este o formă sintetică de izolație ultra-ușoară creată de compania inovatoare Invista. Realizată din fibre cu miez gol, aceasta are proprietăți superioare de izolație, cu uscare rapidă (cu 20% mai rapid decât alte țesături izolante și cu 50% mai rapid decât bumbacul) și cu respirabilitate inedită. 

h2no
Standardul de performanță H2No® - Este standardul Patagonia de impermeabilitate, respirabilitate și durabilitate. H2No® are gradul de impermeabilitate de 20000mm. Susținut de garanția Patagonia, standardul de performanță H2No® asigură cel mai înalt nivel de rezistență la apă, pe termen lung. Produsele Patagonia sunt supuse celor mai riguroase teste din industrie. 
 
Membranele 2-layer H2No® Performance Standard sunt rezistente la apă, rezistente la vânt și respirabile. Ele combină o țesătură hidrofugă cu o membrană impermeabilă / respirabilă. Acestea au, de asemenea, o căptușeală interioară Taffeta sau o plasă pentru o rezistență sporită și confort pe piele.
 
Membranele 2.5-layer H2No® Performance Standard sunt impermeabile, rezistente la vânt, respiră și sunt extrem de ambalabile. Acestea combină o țesătură hidrofugă cu o membrană impermeabilă / respirabilă și o barieră de protecție superioară destinată să permită construcția articolelor de îmbrăcăminte fără a necesita o țesătură de căptușeală interioară. Se aplică un strat distinctiv ridicat de imprimare pentru o scădere a tensiunii de suprafață și o gestionare a umidității sporite.
 
Membranele 3-layer H2No® Performance Standard sunt rezistente la apă, rezistente la vânt și respirabile datorită unei combinații avansate de elemente: o țesătură hidrofugă, o membrană impermeabilă / respirabilă și o bandă de susținere ultraușoară. Întregul pachet de țesături este extrem de ambalabil, confortabil lângă piele și construit pentru a rezista expunerii pe termen lung în medii extreme.

fair trade certified
Fair Trade Certified™ - Produsele Fair Trade Certified™ sunt realizate în stilul etic și cu grijă pentru oameni și natură. Standardele sociale, de mediu și economice acționează pentru a promova condiții de muncă sigure și sănătoase, pentru a proteja mediul și pentru transparență. 

e
Simbolul E-fibers indică produsele fabricate cu oricare dintre următoarele materiale: bumbac organic, cânepă, lyocell TENCEL®, poliester reciclat, nailon reciclat, bumbac reciclat și lână reciclată.
 

dwr
DWR (durable water repellent) - Tratament durabil, rezistent la apă, aplicat materialelor textile pentru a mări rezistenţa acestora la pătrunderea apei în ţesătură. De obicei acest material este folosit în construirea echipamentului de munte şi călătorii, atât pentru sezonul rece cât şi pentru sezonul cald.
Produse asemănătoare
Pantaloni Copii Patagonia Baby Synch Overalls
 • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-pantaloni-copii-patagonia-baby-synch-overalls-22-23-60980-1-roz.jpgPantaloni Copii Patagonia Baby Synch Overalls
 • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-pantaloni-copii-patagonia-baby-synch-overalls-22-23-60980-albastru-blyb1693907315.jpgPantaloni Copii Patagonia Baby Synch Overalls
 • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-pantaloni-copii-patagonia-baby-synch-overalls-22-23-60980-roz-mbpi1693907328.jpgPantaloni Copii Patagonia Baby Synch Overalls
 • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-pantaloni-copii-patagonia-baby-synch-overalls-22-23-60980-albastru-nena1693577517.jpgPantaloni Copii Patagonia Baby Synch Overalls
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

 • Ai acces rapid la promoții și oferte.
 • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.