Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Ochelari Atomic Revent Hd Red

  • Ochelari Atomic Revent Hd Red
  • Ochelari Atomic Revent Hd Red
  • Ochelari Atomic Revent Hd Red
Ochelari Atomic Revent Hd Red
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AN5105812
Culoare:
  • Rama RedOchelari Atomic Revent Hd Red Rama Red
Lentilă:
  • Silver Hd Cat. S3-S2

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

 

Ochelari Atomic Revent Hd Red

Atunci când eşti genul de persoană activă, căreia îi place să descopere şi să înveţe mereu lucruri noi, este clar că rutină nu te defineşte. Pentru că tu să ai parte de un sezon de schi presărat cu experienţe noi şi adrenalina, noi îţi propunem ochelarii Atomic Revent Hd Black. Utilizând tehnologii premium precum Cylindrical Fusion Double Lens şi HD Lens, ochelarii îţi oferă un contrast de neegalat, fără reflexii, indiferent de condiţiile meteorologice. În plus, faţă de o construcţie clasică, Atomic Revent Hd Black asigura un câmp vizual mai mare cu până la 15% pentru a fi sigur că eşti pe drumul cel bun în coborârea ta. Rama exterioară subţire se adaptează cu uşurinţă oricărei fizionomii pentru a oferi un confort sporit în timpul purtării. Astfel, tu nu vei fi nevoit să te opreşti pentru a-ţi reajusta ochelarii, fapt ce poate fi incomodant şi uneori chiar periculos. Alege să porţi aceşti ochelari şi în condiţii de ceaţă, ei asigurându-ţi o protecţie sporită, oferind o rezistenţă împotriva ceţii de 8 ori mai mare decât standardul pieţii actuale.

Specializat integral pe echipament pentru schi, brand-ul Atomic are o istorie complexă, de zeci de ani, cu o experienţă vastă pe piaţa internaţională şi face parte din grupul Amer Sports, specializat pe echipament montan. Cu un număr de aproximativ 600,000 de perechi de schiuri fabricate anual, ATOMIC este 100% dedicat în a oferi clienţilor cea mai bună experienţa pe timp de iarnă, mulţumită tehnologiilor avansate pe care le integrează în propriile produse. Reprezentaţi de nume puternice în universul zăpezilor, precum HIRSCHER, SHIFFRIN, BÖSCH sau CATTABRIGA-ALOSA, poţi avea încredere că iarna asta eşti pe mâini bune!


Caracteristici:

Lentila recomandată pentru mediu însorit sau înnorat
Tehnologie Cylindrical Fusion Double Lens
Rama exterioară foarte subţire realizată din spumă în 3 straturi, Live Fit
Tehnologie HD Lens
Lentile de ceaţă cu până la 8 ori mai rezistente
Tehnologie Stereo Lens
Strat exterior rezistent împotriva zgârieturilor
Acoperire hidrofobă
Sistem ergonomic de schimbare a lentilelor
Săculeţ din microfibra pentru depozitare inclus
Mărime: Large.

stereo lens
Stereo Lens Technology - Nouă straturi de înveliș de oglindă de înaltă calitate îmbunătățesc protecția împotriva luminii strălucitoare și reduc oboseala ochilor. Colorizarea și învelișurile sunt perfect echilibrate pentru o claritate 100%.

otg
OTG (Over The Glasses) - Tehnologie ce presupune purtarea ochelarilor de schi peste ochelarii de vedere. Rama ochelarilor si spuma din zona de contact cu fata sunt astfel proiectate incat sa poata fi purtati peste ochelarii de vedere fara a provoca o senzatie de disconfort, iar campul vizual sa nu fie obstructionat in nici un fel.

Live Fit Frame
Live Fit Frame - Tehnologie folosită la construcția ochelarilor de schi: rama ochelarilor este ușoară și flexibilă şi este prevăzută cu o căptușeală din spumă în trei straturi, cu Y-Cuts flexibile, ce se formează instantaneu pe contururile feței schiorului, creând o potrivire individuală instantanee, direct din cutie.

hd lens
HD Lens Technology - Tehnologia lentilelor HD utilizează coloranți de cristal ce îmbunătățesc contrastul pe zăpadă, în diferite condiții de lumină.

double cylindrical lens

Double Cylindrical Lens - Lentile cilindrice ce se curbează orizontal, rămânând plate pe verticală.


8x anti-fog inner lens
Produse asemănătoare
-40%
Ochelari Scott Faze Ii Ls
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-ochelari-scott-faze-ii-ls-alb-mineral-white1704272961.jpgOchelari Scott Faze Ii Ls
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-ochelari-scott-faze-ii-ls-negru-alb-mineral-black-white1704273009.jpgOchelari Scott Faze Ii Ls
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-ochelari-scott-faze-ii-ls-verde-negru-soft-green-black1704273035.jpgOchelari Scott Faze Ii Ls
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.