Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Ochelari Atomic Count 360° Stereo White

  • Ochelari Atomic Count 360° Stereo White
  • Ochelari Atomic Count 360° Stereo White
  • Ochelari Atomic Count 360° Stereo White
  • Ochelari Atomic Count 360° Stereo White
Ochelari Atomic Count 360° Stereo White
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AN5105628
Culoare:
  • WhiteOchelari Atomic Count 360° Stereo White White
Lentilă:
  • Stereo White Cat. 2

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

Ochelari Atomic Count 360° Stereo White


stereo lens
Stereo Lens Technology - Nouă straturi de înveliș de oglindă de înaltă calitate îmbunătățesc protecția împotriva luminii strălucitoare și reduc oboseala ochilor. Colorizarea și învelișurile sunt perfect echilibrate pentru o claritate 100%.

spherical lenses
Spherical Lens - Lentilele sferice sunt fabricate pentru a imita forma ochiului uman, pentru a oferi o viziune superioară în toate direcțiile. Din punct de vedere tehnic, lentila sferică este în mare măsură superioară celei cilindrice, oferind o optică mai bună, o vizibilitate periferică și mai puțină ceață.

Live Fit Frame
Live Fit Frame - Tehnologie folosită la construcția ochelarilor de schi: rama ochelarilor este ușoară și flexibilă şi este prevăzută cu o căptușeală din spumă în trei straturi, cu Y-Cuts flexibile, ce se formează instantaneu pe contururile feței schiorului, creând o potrivire individuală instantanee, direct din cutie.

fusion double lens
Fusion Double Lens (FDL) - FDL este următoarea generație în construcția cu lentile duble: folosește laminarea în loc de a conecta lentilele cu un strat suplimentar de spumă. Aceasta înseamnă un câmp vizual de 15% mai mare decât o construcție clasică cu lentile duble. Și deoarece cele două lentile sunt laminate împreună, nu există refracții cu lumină dublă, nici reflexii și nici o scădere a opticii din cauza modificărilor presiunii atmosferice la altitudine. Nu există nici ceață sau zgârieturi - cu tratament anticeață pe obiectivul interior (AC) și învelișul antizgârieturi pe obiectivul exterior (PC).

Easy Lens Switch
Easy Lens Switch - Sistem pentru ochelarii de schi cu lentilă interschimbabilă, ce permite schimbarea acesteia în câteva secunde, cu ajutorul unei cheiţe de eliberare a lentilei.

adaptive tri-layer foam
Adaptive Tri-Layer Face Foam - Această spumă în trei straturi, cu Y-Cuts flexibile, pe un cadru ușor, se formează instantaneu pe contururile feței schiorului, creând o potrivire individuală instantanee, direct din cutie.

8x anti-fog inner lens
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.