Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Geaca The North Face W Farside

 • Geaca The North Face W Farside
 • Geaca The North Face W Farside
Geaca The North Face W Farside
 • Geaca The North Face W Farside
 • Geaca The North Face W Farside
Geaca The North Face W Farside
Cod produs: NF0A493Q
Culoare:
 • BH7Geaca The North Face W Farside BH7
 • 4M1Geaca The North Face W Farside 4M1
Mărime:
 • XS
 • S
 • M
 • L

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

Geacă The North Face W Farside


Dușurile de primăvară nu trebuie să oprească distracția atunci când explorați cu jacheta Farside. Complet impermeabilă și rezistentă la vânt, este alegerea potrivită pentru vremea imprevizibilă, iar croiala sa ușor decupată o face incredibil de confortabilă.


Caracteristici:
Geacă impermeabilă și rezistentă la vânt
Două buzunare securizate
Glugă reglabilă
Tiv și manșete elastice


Compoziție: DryVent™ 100% poliester reciclat


Greutate medie: 410 g


dwr
DWR (durable water repellent) - Tratament durabil, rezistent la apă, aplicat materialelor textile pentru a mări rezistenţa acestora la pătrunderea apei în ţesătură. De obicei acest material este folosit în construirea echipamentului de munte şi călătorii, atât pentru sezonul rece cât şi pentru sezonul cald.

dryvent
DryVent™ este o tehnologie dezvoltată de compania The North Face®, concretizată în ţesături uşoare, flexibile, impermeabile şi totodată respirabile. Tehnologia DryVent™ a fost testată atât în laborator cât şi pe teren, în mediul natural pentru a asigura cea mai bună durabilitate menţinând în acelaşi timp nivelul optim de respirabilitate. Stratul durabil de pe exterior, respinge apa şi protejează la abraziune, în timp ce stratul interior utlizează un strat de poliuretan şi micropori pentru a conduce vaporii de apă către exterior.
 
DryVent™ 2L - Straturile DryVent™ cu o construcție de 2 straturi sunt cele mai versatile și folosite în toate categoriile The North Face®. Aceste materiale sunt proiectate în îmbrăcăminte și accesorii, care sunt în mod normal căptușite cu o țesătură secundară pentru confort sporit și căldură crescută. Aceste produse căptușite pot fi proiectate și cu izolație fixă pentru căldură și versatilitate și pot fi găsite într-o gamă largă de modele și finisaje.
 
DryVent™ 2.5L - Ţesăturile DryVent™ care utilizează o construcție de 2,5 straturi sunt utilizate în primul rând pentru activități extrem de active, rapide și ușoare, unde greutatea redusă și compresabilitatea sunt o cerință esențială a utilizatorului. Stratul interior este finisat cu o imprimare uscată funcțională, care ajută la ridicarea țesăturii de pe piele pentru a asigura confortul și permite transferul rapid al vaporilor către exteriorul țesăturii. Aceste țesături sunt în general proiectate în îmbrăcăminte și accesorii necăptuşite, pentru o performanță maximă ușoară, performanță ambalabilă, impermeabilă și respirabilă.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

 • Ai acces rapid la promoții și oferte.
 • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.