Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Geaca The North Face 94 Retro Mountain Light Futurelight

 • Geaca The North Face 94 Retro Mountain Light Futurelight
 • Geaca The North Face 94 Retro Mountain Light Futurelight
Geaca The North Face 94 Retro Mountain Light Futurelight
Cod produs: NF0A4R52
Culoare:
 • JK3Geaca The North Face 94 Retro Mountain Light Futurelight JK3
Mărime:
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

Geacă The North Face 94 Retro Mountain Light Futurelight
Stilul retro întâlnește tehnologia de ultimă oră. Jacheta Retro Mountain Light 1994 FUTURELIGHT ™ este realizată cu țesătură respirabilă, impermeabilă și cusături sigilate. Deține detalii de inspirație alpină, cum ar fi fermoarele incluse pentru extra ventilație, chingi de reglare și încuietori supradimensionate în talie, tiv și glugă. Se poate depozita în buzunarul interrn la piept când vremea se âncălzește. Aceasta este o jachetă pentru toate anotimpurile, deoarece se poate împreuna cu polarul Denali atunci când frigul apare. Poartă emblema iconică The North Face® pe antebraț și pe umărul din spate.


Caracteristici:
Croială relaxată
Membrană ușoară FUTURELIGHT™ 3L cu căptușeală din plasă și tafta
Panouri cu țesătură FUTURELIGHT ™ 3L rezistentă la abraziune în zonele solicitate
Glugă ajustabilă cu posibilitate de rulare și stocare cu ajutorul curelei Velcro®
Sistem de reglare a glugii cu chingi
Clapetă frontală cu închidere cu capse
Buzunare pentru mâini
Autodepozitabilă în buzunarul de la piept
Orificii cu fermoare pentru extra ventilație
Manșete reglabile Velcro®
Talie reglabilă
Posibilitate de împerechiere cu fleece-ul Retro Denali ’95
Logo brodat pe antebrațul stâng și pe umăr spate-dreapta


Compoziție: 40D FUTURELIGHT ™ 3L 100% nailon reciclat cu DWR; platcă: 70D FUTURELIGHT ™ 3L 100% nailon reciclat cu finisaj DWR; căptușeală: 40D 100% tafta din poliester reciclat


Greutate: 800 g


vislon
YKK® Vislon® este o varietate de fermoare uşoare, produs de către YKK, liderul mondial în producţia de fermoare cu eficienţă şi rezistenţă în timp dovedite.

futurelight
 
FutureLight ™
 
Futurelight ™ este cea mai avansată membrană impermeabilă și respirabilă, dezvoltată folosind tehnologia nanospinning și practici durabile.
Această nouă structură nano-fibră a permis crearea celei mai ușoare si respirabile membrane, până în prezent.O membrană extrem de subțire, care se simte confortabil și oferă protecția necesară împotriva intemperiilor din cele mai dure medii.
 
 • FUTURELIGHT Summit Series - Concepută să asigure protecție superioară în cele mai grele condiții. Echipamentul Futurelight Summit Series a fost testat pe cele mai extreme vârfuri și expediții din lume. 
 • FUTURELIGHT Steep Series - Construită pentru a răspunde cerințelor riguroase ale sportivilor care doresc să cucerească pârtiile și pantele abrupte.
 • FUTURELIGHT Flight Series - Construită pentru alergatorii de elită care sfidează traseele verticale și distanțele lungi.
 
Din vârful Muntelui Everest, la prima zi de schi pe Lhotse Couloir, tehnologia FUTURELIGHT ™ a fost testată pe parcursul a peste 400 de zile continue, de echipa The North Face de sport de elită, în cele mai dificile condiții de pe Pământ.
 

dwr
DWR (durable water repellent) - Tratament durabil, rezistent la apă, aplicat materialelor textile pentru a mări rezistenţa acestora la pătrunderea apei în ţesătură. De obicei acest material este folosit în construirea echipamentului de munte şi călătorii, atât pentru sezonul rece cât şi pentru sezonul cald.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

 • Ai acces rapid la promoții și oferte.
 • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.