Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Geaca Copii Patagonia B Everyday Ready

 • Geaca Copii Patagonia B Everyday Ready
Geaca Copii Patagonia B Everyday Ready
 • Geaca Copii Patagonia B Everyday Ready
 • Geaca Copii Patagonia B Everyday Ready
Geaca Copii Patagonia B Everyday Ready
 • Geaca Copii Patagonia B Everyday Ready
Geaca Copii Patagonia B Everyday Ready
Patagonia
Brand: Patagonia
Cod produs: 68075
Culoare:
 • MULBGeaca Copii Patagonia B Everyday Ready MULB
 • SPRBGeaca Copii Patagonia B Everyday Ready SPRB
 • DBGRGeaca Copii Patagonia B Everyday Ready DBGR
Mărime:
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00


Geacă Copii Patagonia B Everyday Ready

Confecționată din poliester 100% reciclat, jacheta Everyday Ready pentru băieți are membrană H2No® Performance Standard 2L, impermeabilă și respirabilă, ce oferă protecție în condiții de vreme capricioasă. Căptușeala din țesătură simplă de poliester 100% reciclată alunecă ușor peste straturi și este tratată cu finisaj DWR. Izolația THERMOLITE® ECO92 100% poliester (92% reciclată) rămâne caldă chiar și atunci când este umedă.


Caracteristici:

Croială: Regular fit
Membrană impermeabilă H2No® Performance Standard realizată din 100% poliester reciclat
Izolație THERMOLITE® ECO92 100% poliester (92% reciclat)
Glugă fixă cu manșetă internă pentru fixare și protecție împotriva intemperiilor
Fermoar frontal impermeabil cu clapetă internă și externă
Două buzunare securizate cu căptușeală moale din tricot
Manșete ajustabileEtichetă de identitate


Compoziție: 100% poliester reciclat H2No® Performance; căptușeală: 100% poliester reciclat; izolație: THERMOLITE® ECO92 100% poliester (92% reciclat)


thermolite
ThermoLite® este o formă sintetică de izolație ultra-ușoară creată de compania inovatoare Invista. Realizată din fibre cu miez gol, aceasta are proprietăți superioare de izolație, cu uscare rapidă (cu 20% mai rapid decât alte țesături izolante și cu 50% mai rapid decât bumbacul) și cu respirabilitate inedită. 

h2no
Standardul de performanță H2No® - Este standardul Patagonia de impermeabilitate, respirabilitate și durabilitate. H2No® are gradul de impermeabilitate de 20000mm. Susținut de garanția Patagonia, standardul de performanță H2No® asigură cel mai înalt nivel de rezistență la apă, pe termen lung. Produsele Patagonia sunt supuse celor mai riguroase teste din industrie. 
 
Membranele 2-layer H2No® Performance Standard sunt rezistente la apă, rezistente la vânt și respirabile. Ele combină o țesătură hidrofugă cu o membrană impermeabilă / respirabilă. Acestea au, de asemenea, o căptușeală interioară Taffeta sau o plasă pentru o rezistență sporită și confort pe piele.
 
Membranele 2.5-layer H2No® Performance Standard sunt impermeabile, rezistente la vânt, respiră și sunt extrem de ambalabile. Acestea combină o țesătură hidrofugă cu o membrană impermeabilă / respirabilă și o barieră de protecție superioară destinată să permită construcția articolelor de îmbrăcăminte fără a necesita o țesătură de căptușeală interioară. Se aplică un strat distinctiv ridicat de imprimare pentru o scădere a tensiunii de suprafață și o gestionare a umidității sporite.
 
Membranele 3-layer H2No® Performance Standard sunt rezistente la apă, rezistente la vânt și respirabile datorită unei combinații avansate de elemente: o țesătură hidrofugă, o membrană impermeabilă / respirabilă și o bandă de susținere ultraușoară. Întregul pachet de țesături este extrem de ambalabil, confortabil lângă piele și construit pentru a rezista expunerii pe termen lung în medii extreme.

fair trade certified
Fair Trade Certified™ - Produsele Fair Trade Certified™ sunt realizate în stilul etic și cu grijă pentru oameni și natură. Standardele sociale, de mediu și economice acționează pentru a promova condiții de muncă sigure și sănătoase, pentru a proteja mediul și pentru transparență. 

e
Simbolul E-fibers indică produsele fabricate cu oricare dintre următoarele materiale: bumbac organic, cânepă, lyocell TENCEL®, poliester reciclat, nailon reciclat, bumbac reciclat și lână reciclată.
 

dwr
DWR (durable water repellent) - Tratament durabil, rezistent la apă, aplicat materialelor textile pentru a mări rezistenţa acestora la pătrunderea apei în ţesătură. De obicei acest material este folosit în construirea echipamentului de munte şi călătorii, atât pentru sezonul rece cât şi pentru sezonul cald.
Produse asemănătoare
-30%
Geaca Adolescenti The North Face Rainwear Shell
 • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-geaca-adolescenti-the-north-face-rainwear-shell-ss-24-nf0a89pb-rosu-nxq1707309988.jpgGeaca Adolescenti The North Face Rainwear Shell
 • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-geaca-adolescenti-the-north-face-rainwear-shell-ss-24-nf0a89pb-bej-3x41707309972.jpgGeaca Adolescenti The North Face Rainwear Shell
 • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-geaca-adolescenti-the-north-face-rainwear-shell-ss-24-nf0a89pb-negru-jk31707309980.jpgGeaca Adolescenti The North Face Rainwear Shell
Geaca The North Face W Hmlyn Down
 • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-geaca-the-north-face-w-hmlyn-down-verde-lgo1694512787.jpgGeaca The North Face W Hmlyn Down
 • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-geaca-the-north-face-w-hmlyn-down-fw-21-22-nf0a4r2w-2-negru.jpgGeaca The North Face W Hmlyn Down
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

 • Ai acces rapid la promoții și oferte.
 • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.