Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Clapari Unisex Atomic Hawx Prime Xtd 120 Ct Gw Grey/grey Blue/electric Blue

  • Clapari Unisex Atomic Hawx Prime Xtd 120 Ct Gw Grey/grey Blue/electric Blue
Clapari Unisex Atomic Hawx Prime Xtd 120 Ct Gw Grey/grey Blue/electric Blue
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AE5025700
Culoare:
  • Grey-Grey Blue-Electric BlueClapari Unisex Atomic Hawx Prime Xtd 120 Ct Gw Grey/grey Blue/electric Blue Grey/Grey Blue/Electric Blue
Mărime:
  • 26/26.5
  • 27/27.5
  • 28/28.5
  • 29/29.5

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

Clapari Unisex Atomic Hawx Prime Xtd 120 Ct Gw Grey/Grey Blue/Electric Blue
Faceți cunoștință cu Atomic Hawx Prime XTD 120 CT GW. Linia dintre all-mountain și freeride touring se subțiază. Dacă sunteți în căutarea unui clăpar de schi gata să facă ambele atunci acesta este. Combinând construcția Prolite și capacitatea all-mountain a lui Hawx Prime cu capacitatea de turism a mecanismului Backland Free/Lock 4.0 ski-to-walk și Frictionless Pivot aceasta este un clăpar care face totul. Inserțiile complete Tech atât în ​​vârf cât și în călcâi permit o compatibilitate perfectă a legăturilor de tură. Acest model XTD 120 are o construcție din plastic puțin mai moale decât modelul de top XTD 130. Căptușeala Mimic Gold este extrem de personalizabilă și are un călcâi gleznă și limba preformate la căldură pentru a se potrivi exact cu forma piciorului.Shell technology: Memory Fit, Prolite
Investment Cast
Tech Inserts
Complete Tech (CT)
Cuff technology: Energy Backbone
Frictionless
Pivot, Free/Lock 4.0
SHELLTrue Flex PU
CUFF MATERIAL / PU
Mimic Gold with Achilles Flex Zone
Liner technology: Mimic, 3M™ Thinsulate™
Power Strap: 50mm Velcro Strap
100mm Medium Last
FORWARD LEAN: 13°/15° (Default)/17°
SHELL ROTATION:3°
RANGE OF MOTION 54°
BOOT SOLE CT GripWalk Pads
NORM GripWalk
Greutate (g) / Mărime clăpar: 1.873g / 26-26.5


memory fit
Memory Fit - Este un sistem patentat Atomic și se referă la personalizarea completă a clăparilor, incluzând partea exterioară, de plastic, nu numai gheata internă. Printr-un procedeu special de încălzire clăparul (partea exterioară din plastic) se adaptează perfect formei anatomice a piciorului, generând o potrivire personalizată. Partea exterioară a clăparului cedeaza prin acest procedeu circa 10 mm în zona gleznei și 6 mm în zona degetelor. Printr-un proces de răcire se păstrează forma personalizată a clăparilor, ducând la o adaptare completă și anatomică a clăparilor.
 

priolite
Prolite - Este o modalitate de a construi schiuri și clăpari care transformă abordarea tradițională. În loc de a începe cu o construcție standard și de a tăia din materiale pentru a reduce greutatea, Prolite face opusul. Începe cu cel mai subțire profil posibil și apoi construiește întăriri în zonele cheie în care este necesară forța. Impactul acestei noi construcții? Greutatea redusă economisește energie și face schiatul mai simplu, dar și mai precis cu un simț foarte bine reglat al zăpezii de sub picioare. Totodată toată puterea este încă acolo când ai nevoie de ea pentru împinge limitele.

energy backbone
Energy Backbone - Este o coloană asimetrică în clăpar sau în marginea schiurilor ce oferă o rezistență sporită pentru schiatul puternic și o transmisie îmbunătățită a energiei laterale, pentru o aderență mai bună în margini.

frictionless pivot
Frictionless Pivot - Prezent la modelele de clăpari Atomic Backland, Backland Ultimate și Hawx Ultra XTD, acesta este un pivot cu bucea din polimer Igus care face mișcările manșetei naturale și lipsite de frecare, implicit urcarea și mersul pe jos mai ușoare.

free lock
Free Lock 2.0 / 3.0 / 4.0-  Aceste mecanisme avansate Free/Lock se găsesc la toți clăparii de tură, inclusiv Hawx Ultra XTD și Backland Ultimate. Magia este că poți să schimbi de la schi la modul de plimbare cu un singur comutator simplu. În modul de mers pe jos oferă o mișcare naturală a manșetei. În setările de schi poți alege o înclibare frontală de 13°, 15° sau 17°.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.