Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Clapari Copii Atomic Hawx JR 2 Dark Blue/Red

  • Clapari Copii Atomic Hawx JR 2 Dark Blue/Red
Clapari Copii Atomic Hawx JR 2 Dark Blue/Red
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AE5018820
Culoare:
  • DarkBlue-RedClapari Copii Atomic Hawx JR 2 Dark Blue/Red DarkBlue/Red
Mărime:
  • 18/18.5
  • 19/19.5
  • 20/20.5

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00
 
Clăpari Copii Atomic Hawx JR 2 
 
Clăparii pentru copii Atomic Hawx JR 2 sunt perfecți pentru primele ture în zăpadă. Are o flexie foarte moale, astfel încât picioarele mici să se poată mișca. Deoarece picioarele cresc repede, clăparul vine cu un sistem de ajustare a mărimii care adaugă o jumătate de număr suplimentară. Toate modelele junior vin, de asemenea, cu un design progresiv al manșetei: adică flexul și manșeta sunt perfect adaptate la capacitatea și dimensiunea schiorului. Hawx JR 2 este perfect pentru zilele de început ale juniorului. 

Caracteristici:
Indice flexare:20
Progressive Cuff Design
PE Shell / PE Cuff
Low Cuff
Bronze Liner
Jr Grip Pads
Polycarbonate Buckle + Macro
Soft Support
Junior Fit
15° Forward Lean
ISO 5355 Alpine Norm

Greutate medie: 1660 g

progressive cuff design
Progressive Cuff Design - Pe măsură ce mărimile clăparilor Atomic devin mai mari, nivelul de sprijin în manșetă și la nivel de flex se modifică. În acest fel, pe măsură ce stilul de schiat al unui copil se dezvoltă și devine din ce în ce mai puternic, el primește 100% sprijinul de care are nevoie.

bronze liner
Bronze Liner - Ciorapii pentru clăpari Atomic au o construcție asimetrică cu o limbă asimetrică, compartiment pentru degete, manșete preformate și materiale de calitate înaltă. Este construcția cea mai anatomică de pe piață și cel mai bun suport pentru picioarele tale pe pârtie. Dynashape este o spumă revoluționară care se adaptează instantaneu la forma piciorului și oferă, de asemenea, o fixare mai lungă în timp.  3M™ Thinsulate™ Insulation păstrează picioarele calde și receptive chiar și în condiții extrem de reci și umede. Gama Hawx (Hawx Ultra, Ultra XTD, Prime și Magna) oferă caracteristicile Memory Fit 3D. Acestea includ zonele de călcâi și gleznă preformate pentru o primă potrivire mai bună, fără zone problematice - chiar și după o zi grea pe munte. Pe măsură ce garniturile se ridică de la Bronz până la Platinum, ele devin mai durabile, mai călduroase și mai personalizabile.
 
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.