Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Clapari Atomic Waymaker Jr 3 16/17

  • Clapari Atomic Waymaker Jr 3 16/17
Clapari Atomic Waymaker Jr 3 16/17
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs:
Culoare:
  • Clapari Atomic Waymaker Jr 3 16/17
Mărime:
  • 21/21.5
  • 22/22.5
  • 23/23.5

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00
Claparii pentru copii si juniori Atomic Waymaker Junior 3 au o construcție compacta, cu 3 clape, oferind sustinere si confort. Captuseala 3M Thinsulate Bronze Junior Liner din noua linie Waymaker Junior va menține picioarele calde chiar si in zilele friguroase, astefel incat micii schiori sa se bucure de intreaga zi pe zapada. La fel ca toti claparii Atomic din gama destinata juniorilor, Waymaker JR 3 vine cu un flex progresiv si design atractiv si oferă un mediu de sprijin puternic, asa ca indiferent de abilitatie de schi, claparii Atomic Waymaker Junior 3 sunt alegerea inteleapta pentru echipamentul de schi al copilului tau. Pentru a ajusta marimea claparilor urmati urmatori pasi: scoateti din ciorapul claparilor primul brant, scoateti si al doilea brant acesta fiind cel de ajustare, reintroduceti in clapari primul brant. Astfel se obtine o marime in plus pentru o folosire mai indelungata claparilor. Exemplu: de la marimea 21.0 clapari vor deveni marimea 21.5.

Caracteristici:
Clapari cu 3 clape pentru copii si juniori
Greutate: 1348 g/clapar
Progressive Cuff Design
PU Cuff/PU Shell
Bronze Junior liner cu 3M™ Thinsulate™
Suport: mediu
Flex: 40

thinsulate (boot)
3M™ Thinsulate™  - Izolaţia termică 3M™ Thinsulate™ funcționează astfel: cu cât materialul menține captiv mai mult aer într-un anumit spațiu, cu atât valoarea sa izolatoare este mai mare. Microfibrele din termoizolația 3M™ Thinsulate™ sunt mult mai fine decât orice alte fibre, ceea ce înseamnă că acestea rețin mai mult aerul izolator în mai puțin spațiu, chiar și atunci când materialul este umed. Acest lucru păstrează picioarele calde și receptive chiar și în condiții extrem de reci și umede.

size adjuster
Size Adjuster - Sistem de branțuri ce permite modificarea măsurii clăparilor cu o jumătate de număr. În cutia clăparilor se mai află şi o pereche de branțuri cu ajutorul cărora se poate ajusta mărimea astfel: scoateţi brantul din ciorapii clăparilor, introduceţi brantul pentru ajustarea mărimii, reintroduceţi brantul clăparilor şi astfel veţi obţine ajustarea cu un număr. (ex: de la 26.5 la 26.0).
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.