Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Clapari Atomic Waymaker 80 W 15/16

  • Clapari Atomic Waymaker 80 W 15/16
Clapari Atomic Waymaker 80 W 15/16
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs:
Culoare:
  • Clapari Atomic Waymaker 80 W 15/16
Mărime:
  • 23.5
  • 24
  • 24.5
  • 25
  • 25.5

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

Claparii Atomic Waymaker Carbon 80 W sunt de tip all-mountain, medium-fit, cu o executie bazata pe performanta, design cu 3 clape de aluminiu – realizand astfel combinatia perfecta la coborare intre manevrare usoara, o prindere sigura si putere maxima. La urcare, sistemul Free/Lock ofera o manevrare usoara a bocancilor: manseta poate fi deblocata pentru mers confortabil. Anul acesta claparii vin echipati cu o captuseala Silver cu tehnologie 3M™ Thinsulate™, pentru a-ti pastra picioarele calde si receptive chiar si cand temperaturile sunt foarte scazute si cu o zona Live Fit Performance, care se adapteaza partii anterioare a piciorului pentru a-l mentine confortabil si cald. Trei clape de aluminium Edge 6000 si o banda superioara lata 35mm ofera un suport optim. Claparii Atomic Waymaker Carbon 80 W pentru femei sunt alegerea perfecta pentru schiatul confortabil pe orice tip de partie.


live fit performance
Live Fit Performance - Acest sistem situat pe lateral, in partea din fata a claparilor, elimina presiunea exercitata asupra piciorului, in timp ce pertea mediana a claparului ramane solid, pentru a transfera cat mai multa forta si control asupra canturilor schiurilor.

thinsulate (boot)
3M™ Thinsulate™  - Izolaţia termică 3M™ Thinsulate™ funcționează astfel: cu cât materialul menține captiv mai mult aer într-un anumit spațiu, cu atât valoarea sa izolatoare este mai mare. Microfibrele din termoizolația 3M™ Thinsulate™ sunt mult mai fine decât orice alte fibre, ceea ce înseamnă că acestea rețin mai mult aerul izolator în mai puțin spațiu, chiar și atunci când materialul este umed. Acest lucru păstrează picioarele calde și receptive chiar și în condiții extrem de reci și umede.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.