Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Clapari Atomic Redster Fis 130 15/16

  • Clapari Atomic Redster Fis 130 15/16
Clapari Atomic Redster Fis 130 15/16
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs:
Culoare:
  • Clapari Atomic Redster Fis 130 15/16
Mărime:
  • 26/26.5
  • 27/27.5
  • 28/28.5
  • 29/29.5

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

Claparii Atomic Redster FIS 130 sunt raspunsul tuturor asteptarilor schiorilor de competitie cu latimea interioara este de 98 mm. Posibilitate de reglare a corpului bocancului si sitemul interschimbabil 13 grade, 15 grade sau 17 grade in functie de disciplina, stilul de schi sau cerintele fizice ale sportivului. Patru clape de aluminium Edge 7000 si o banda superioara dubla lata de 55mm ofera un suport optim. Acest model vine cu o intaritura de carbon in partea din spate pentru a asigura iesiri din viraj explozive si permite efectuarea virajelor cu o mai mare precizie si agresivitate, prin facilitarea transmiterii puterii catre schiuri. Claparii sunt dotati cu branturi interioare cu duritati diferite, acestea pot fi schimbate pentru a putea creste sau scadea indicele flex cu pana la +/- 10 puncte.

Tehnologia Memory Fit permite cu ajutorul cuptorului special conceput sa se formateze claparii in functie de particularitatile piciorului astfel incat sa se poata elimina punctele de presiune acestea cauzand de multe ori dureri sau disconfort in timpul schiatului. Claparul Atomic Redster FIS 130 este ideal pentru orice schior de performanta, care prefera un clapar cu duritate ridicata.In cutia claparilor se mai afla si o pereche de branturi cu ajutorul carora se poate ajusta marimea astfel: scoateti brantul din ciorapii claparilor, introduceti brantul pentru ajustare marime, reintroduceti brantul claparilor si astfel veti obtine ajustarea cu un numar. (ex: de la 26.5 la 26.0).


memory fit
Memory Fit - Este un sistem patentat Atomic și se referă la personalizarea completă a clăparilor, incluzând partea exterioară, de plastic, nu numai gheata internă. Printr-un procedeu special de încălzire clăparul (partea exterioară din plastic) se adaptează perfect formei anatomice a piciorului, generând o potrivire personalizată. Partea exterioară a clăparului cedeaza prin acest procedeu circa 10 mm în zona gleznei și 6 mm în zona degetelor. Printr-un proces de răcire se păstrează forma personalizată a clăparilor, ducând la o adaptare completă și anatomică a clăparilor.
 

carbon spine
Carbon Spine - se referă la zonele ranforsate cu carbon din structura clăparilor pentru a genera un răspuns crescut şi transmisie eficientă a puterii, menţinând în acelaşi timp controlul şi senzitivitatea în partea din faţă a clăparilor.

size adjuster
Size Adjuster - Sistem de branțuri ce permite modificarea măsurii clăparilor cu o jumătate de număr. În cutia clăparilor se mai află şi o pereche de branțuri cu ajutorul cărora se poate ajusta mărimea astfel: scoateţi brantul din ciorapii clăparilor, introduceţi brantul pentru ajustarea mărimii, reintroduceţi brantul clăparilor şi astfel veţi obţine ajustarea cu un număr. (ex: de la 26.5 la 26.0).
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.