Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Clapari Atomic Hawx Ultra 110 W

  • Clapari Atomic Hawx Ultra 110 W
Clapari Atomic Hawx Ultra 110 W
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AE5015600
Culoare:
  • Clapari Atomic Hawx Ultra 110 W
Mărime:
  • 23/23.5
  • 24/24.5
  • 25/25.5
  • 26/26.5

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

Clăparii pentru femei Atomic Hawx Ultra 110 W sunt cei mai rigizi clăpari din seria Hawx Ultra, oferind schioarelor cu picior îngust, controlul şi suportul necesar. Acest model are carcasă Memory Fit, ceea ce înseamnă că poate fi termoformat în câteva minute, pentru a lua forma piciorului schiorului. Ciorapul Memory Fit 3D Gold are zone preformate la călcâi şi gleznă, pentru stabilitate şi confort şi este izolat cu Thinsulate 3M, pentru a rezista la temperaturi scăzute. Partea superioară a ciorapului este construită din fibră de Grilamid, iar carcasa este uşurată pentru că în zonele în care nu sunt necesari pereţi groşi, a fost înlăturat material. Astfel, s-a eliminat 25% din greutatea întregului ansamblu. La spate, pe călcâi există o coloană asimetrică a cărui scop este să rigidizeze bocancul şi mai mult şi să ajute în viraje rapide. Clăparii Atomic Hawx Ultra 110 W sunt cei mai uşori şi versatili din gama Hawx, pentru femei.
Caracteristici:
True Flex
Progressive Shell
Energy Backbone
Memory Fit
Power Shift
Grilamid Cuff / PU Shell
Memory Fit 3D Gold W Liner with 3MTM ThinsulateTM
40 mm Velcro Strap
6000-Series Alu Buckle


40mm velcro strap

true flex
True Flex - True Flex este un material de carcasă exclusiv Atomic ce asigură constanță flexibilității și modului în care simți clăparul, într-o varietate de temperaturi. Așadar clăparul pe care-l cumperi în magazin se simte la fel pe munte și nu pierzi cai putere primăvara, iar în mijlocul iernii ai un bocanc pe care îl poți flexa.

thinsulate gold(boot)

energy backbone
Energy Backbone - Este o coloană asimetrică în clăpar sau în marginea schiurilor ce oferă o rezistență sporită pentru schiatul puternic și o transmisie îmbunătățită a energiei laterale, pentru o aderență mai bună în margini.

progressive shell

memory fit
Memory Fit - Este un sistem patentat Atomic și se referă la personalizarea completă a clăparilor, incluzând partea exterioară, de plastic, nu numai gheata internă. Printr-un procedeu special de încălzire clăparul (partea exterioară din plastic) se adaptează perfect formei anatomice a piciorului, generând o potrivire personalizată. Partea exterioară a clăparului cedeaza prin acest procedeu circa 10 mm în zona gleznei și 6 mm în zona degetelor. Printr-un proces de răcire se păstrează forma personalizată a clăparilor, ducând la o adaptare completă și anatomică a clăparilor.
 

power shift
Power Shift - Clăparii din gama Atomic Hawx Ultra, Hawx Prime, Hawx Magna și Redster pot fi ajustați la înclinația frontală la 13°, 15° sau 17°, foarte simplu printr-un sistem de coNtrol ușor de folosit. De asemenea, indicele de flexie poate fi alterat cu +/- 10 puncte,  adăugând sau eliminând un șurub. Tehnologia Power Shift este folosită pentru a crea un set-up personalizat.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.