Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Clapari Atomic Hawx Prime 95 W Vapor/light Grey

Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AE5019700
Culoare:
  Mărime:

   Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

    

   Clăpari Atomic Hawx Prime 95 W 

   Clapari Atomic Hawx Prime 95 W Vapor/Light Grey 2128 - Concepuţi special pentru femei, clăparii Atomic Hawx Prime 95 W sunt unul din cele mai bine vândute modele din lume. Confecţionaţi pentru un picior mediu, aceştia au flex mediu ceea ce e mai mult decât suficient chiar şi pentru cei mai experimentaţi, pe pistă, sau în afara ei. Structura revoluţionară Prolite contribuie la o greutate scăzută cu până la 25% şi dispune de porţiuni ranforsate în zone cheie. Gheaţă interioară Memory Fit 3D Gold oferă o susţinere incredibilă, procesul de termoformare putând fi posibil datorită funcţiei Memory Fit. Testează experienta HAWX, configurează-ţi clăparii după bunul plac şi nu vei vrea niciodată să schiezi în altceva!

   Specializat integral pe echipament pentru schi, brand-ul Atomic are o istorie complexă, de zeci de ani, cu o experienţă vastă pe piaţa internaţională şi face parte din grupul Amer Sports, specializat pe echipament montan. Cu un număr de aproximativ 600,000 de perechi de schiuri fabricate anual, ATOMIC este 100% dedicat în a oferi clienţilor cea mai bună experienţa pe timp de iarnă, mulţumită tehnologiilor avansate pe care le integrează în propriile produse. Reprezentaţi de lume puternice în universul zăpezilor, precum HIRSCHER, SHIFFRIN, BÖSCH sau CATTABRIGA-ALOSA, poţi avea încredere că iarna asta eşti pe mâini bune!


   Caracteristici:

   Design: medium 100mm
   Flex: mediu
   Tehnologii Prolite, Adaptive Fit System Cuff, Energy Backbone
   Căptuşeala călduroasă şi respirabilă 3M Thinsulate
   Coca din PU cu manşeta din poliuretan
   Gheaţă interioară Memory Fit 3D Gold
   Termoformare posibilă
   Curea ajustabilă 35mm Velcro
   Cataramă din aluminiu 6000-Series
   Înclinaţie 15 grade
   Rotaţie coca plastic 3 grade
   Design specific feminin
   ISO 5355 Alpine
   Greutate: 1650 G/24X

   priolite
   Prolite - Este o modalitate de a construi schiuri și clăpari care transformă abordarea tradițională. În loc de a începe cu o construcție standard și de a tăia din materiale pentru a reduce greutatea, Prolite face opusul. Începe cu cel mai subțire profil posibil și apoi construiește întăriri în zonele cheie în care este necesară forța. Impactul acestei noi construcții? Greutatea redusă economisește energie și face schiatul mai simplu, dar și mai precis cu un simț foarte bine reglat al zăpezii de sub picioare. Totodată toată puterea este încă acolo când ai nevoie de ea pentru împinge limitele.

   memory fit
   Memory Fit - Este un sistem patentat Atomic și se referă la personalizarea completă a clăparilor, incluzând partea exterioară, de plastic, nu numai gheata internă. Printr-un procedeu special de încălzire clăparul (partea exterioară din plastic) se adaptează perfect formei anatomice a piciorului, generând o potrivire personalizată. Partea exterioară a clăparului cedeaza prin acest procedeu circa 10 mm în zona gleznei și 6 mm în zona degetelor. Printr-un proces de răcire se păstrează forma personalizată a clăparilor, ducând la o adaptare completă și anatomică a clăparilor.
    

   energy backbone
   Energy Backbone - Este o coloană asimetrică în clăpar sau în marginea schiurilor ce oferă o rezistență sporită pentru schiatul puternic și o transmisie îmbunătățită a energiei laterale, pentru o aderență mai bună în margini.

   adaptive fit system cuff
   Adaptive Fit System Cuff - Tehnologia Adaptive Fit System Cuff permite, cu rotirea unui șurub, modificarea formei clăparului către o formă și mai evidentă de ”lalea” și a volumului, egal cu un număr mai mare la manșetă.

   3d gold liner
   3d Gold Liner - Ciorapii pentru clăpari Atomic au o construcție asimetrică cu o limbă asimetrică, compartiment pentru degete, manșete preformate și materiale de calitate înaltă. Este construcția cea mai anatomică de pe piață și cel mai bun suport pentru picioarele tale pe pârtie. Dynashape este o spumă revoluționară care se adaptează instantaneu la forma piciorului și oferă, de asemenea, o fixare mai lungă în timp.  3M™ Thinsulate™ Insulation păstrează picioarele calde și receptive chiar și în condiții extrem de reci și umede. Gama Hawx (Hawx Ultra, Ultra XTD, Prime și Magna) oferă caracteristicile Memory Fit 3D. Acestea includ zonele de călcâi și gleznă preformate pentru o primă potrivire mai bună, fără zone problematice - chiar și după o zi grea pe munte. Pe măsură ce garniturile se ridică de la Bronz până la Platinum, ele devin mai durabile, mai călduroase și mai personalizabile.
   Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

   • Ai acces rapid la promoții și oferte.
   • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.