Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Clapari Atomic Hawx Prime 95 W Black/Denim Blue

  • Clapari Atomic Hawx Prime 95 W Black/Denim Blue
Clapari Atomic Hawx Prime 95 W Black/Denim Blue
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AE5018180
Culoare:
  • Black-DenimBlueClapari Atomic Hawx Prime 95 W Black/Denim Blue Black/DenimBlue
Mărime:
  • 22/22.5
  • 23/23.5
  • 24/24.5
  • 25/25.5
  • 26/26.5

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00
 
Clăpari Atomic Hawx Prime 95 W
 
Atomic Hawx Prime 95 W este la nivel mondial unul dintre cei mai bine vânduți clăpari pentru schioare - disponibil în două scheme de culori complet diferite. Montat pentru un picior mediu și oferind o flexibilitate medie, care este mai mult decât suficientă pentru cei mai experimentați schiori, clăparul Atomic Hawx Prime 95 W este partenerul perfect al unei schioare pe sau în afara pistelor. Schiorii de toate nivelurile vor aprecia greutatea redusă datorită Prolite - construcția ușoară Atomic revoluționară, cu întăriri suplimentare în zonele care contează. Picioarele tale vor aprecia confortul oferit de garnitura Memory Fit 3D Gold W preformată. Finisează-i cu procesul de montare Memory Fit. Toate părțile creează Legendary Hawx Feel. Formează-i pe piciorul tău și nu vei dori niciodată să schiezi în altceva.

 
Caracteristici:
Legendary Hawx Feel
Prolite
Memory Fit
Adaptive Fit System Cuff
Energy Backbone
3M™ Thinsulate Insulation
PU Shell / PU Cuff
Women Specific Cuff
Memory Fit 3D Gold W Liner
Single Density Cantable Grip Pads
35 mm Velcro Strap
6000-Series Alu Buckle
100 mm Medium Fit
15° Forward Lean
3° Shell Rotation
ISO 5355 Alpine Norm
Greutate medie: 3300 g

thinsulate (boot)
3M™ Thinsulate™  - Izolaţia termică 3M™ Thinsulate™ funcționează astfel: cu cât materialul menține captiv mai mult aer într-un anumit spațiu, cu atât valoarea sa izolatoare este mai mare. Microfibrele din termoizolația 3M™ Thinsulate™ sunt mult mai fine decât orice alte fibre, ceea ce înseamnă că acestea rețin mai mult aerul izolator în mai puțin spațiu, chiar și atunci când materialul este umed. Acest lucru păstrează picioarele calde și receptive chiar și în condiții extrem de reci și umede.

priolite
Prolite - Este o modalitate de a construi schiuri și clăpari care transformă abordarea tradițională. În loc de a începe cu o construcție standard și de a tăia din materiale pentru a reduce greutatea, Prolite face opusul. Începe cu cel mai subțire profil posibil și apoi construiește întăriri în zonele cheie în care este necesară forța. Impactul acestei noi construcții? Greutatea redusă economisește energie și face schiatul mai simplu, dar și mai precis cu un simț foarte bine reglat al zăpezii de sub picioare. Totodată toată puterea este încă acolo când ai nevoie de ea pentru împinge limitele.

power shift
Power Shift - Clăparii din gama Atomic Hawx Ultra, Hawx Prime, Hawx Magna și Redster pot fi ajustați la înclinația frontală la 13°, 15° sau 17°, foarte simplu printr-un sistem de coNtrol ușor de folosit. De asemenea, indicele de flexie poate fi alterat cu +/- 10 puncte,  adăugând sau eliminând un șurub. Tehnologia Power Shift este folosită pentru a crea un set-up personalizat.

memory fit
Memory Fit - Este un sistem patentat Atomic și se referă la personalizarea completă a clăparilor, incluzând partea exterioară, de plastic, nu numai gheata internă. Printr-un procedeu special de încălzire clăparul (partea exterioară din plastic) se adaptează perfect formei anatomice a piciorului, generând o potrivire personalizată. Partea exterioară a clăparului cedeaza prin acest procedeu circa 10 mm în zona gleznei și 6 mm în zona degetelor. Printr-un proces de răcire se păstrează forma personalizată a clăparilor, ducând la o adaptare completă și anatomică a clăparilor.
 

energy backbone
Energy Backbone - Este o coloană asimetrică în clăpar sau în marginea schiurilor ce oferă o rezistență sporită pentru schiatul puternic și o transmisie îmbunătățită a energiei laterale, pentru o aderență mai bună în margini.

adaptive fit system cuff
Adaptive Fit System Cuff - Tehnologia Adaptive Fit System Cuff permite, cu rotirea unui șurub, modificarea formei clăparului către o formă și mai evidentă de ”lalea” și a volumului, egal cu un număr mai mare la manșetă.

3d platinum liner
3d Platinum Liner - Ciorapii pentru clăpari Atomic au o construcție asimetrică cu o limbă asimetrică, compartiment pentru degete, manșete preformate și materiale de calitate înaltă. Este construcția cea mai anatomică de pe piață și cel mai bun suport pentru picioarele tale pe pârtie. Dynashape este o spumă revoluționară care se adaptează instantaneu la forma piciorului și oferă, de asemenea, o fixare mai lungă în timp.  3M™ Thinsulate™ Insulation păstrează picioarele calde și receptive chiar și în condiții extrem de reci și umede. Gama Hawx (Hawx Ultra, Ultra XTD, Prime și Magna) oferă caracteristicile Memory Fit 3D. Acestea includ zonele de călcâi și gleznă preformate pentru o primă potrivire mai bună, fără zone problematice - chiar și după o zi grea pe munte. Pe măsură ce garniturile se ridică de la Bronz până la Platinum, ele devin mai durabile, mai călduroase și mai personalizabile.

3d gold liner
3d Gold Liner - Ciorapii pentru clăpari Atomic au o construcție asimetrică cu o limbă asimetrică, compartiment pentru degete, manșete preformate și materiale de calitate înaltă. Este construcția cea mai anatomică de pe piață și cel mai bun suport pentru picioarele tale pe pârtie. Dynashape este o spumă revoluționară care se adaptează instantaneu la forma piciorului și oferă, de asemenea, o fixare mai lungă în timp.  3M™ Thinsulate™ Insulation păstrează picioarele calde și receptive chiar și în condiții extrem de reci și umede. Gama Hawx (Hawx Ultra, Ultra XTD, Prime și Magna) oferă caracteristicile Memory Fit 3D. Acestea includ zonele de călcâi și gleznă preformate pentru o primă potrivire mai bună, fără zone problematice - chiar și după o zi grea pe munte. Pe măsură ce garniturile se ridică de la Bronz până la Platinum, ele devin mai durabile, mai călduroase și mai personalizabile.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.