Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Clapari Atomic Hawx Prime 90 W

  • Clapari Atomic Hawx Prime 90 W
Clapari Atomic Hawx Prime 90 W
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AE5016460
Culoare:
  • ALB-ALBASTRUClapari Atomic Hawx Prime 90 W ALB-ALBASTRU
Mărime:
  • 22/22.5
  • 23/23.5
  • 24/24.5
  • 25/25.5
  • 26/26.5

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

Clăparii pentru femei Atomic Hawx Prime 90 W oferă mai multă flexibilitate decât modelul de 110, fiind ideali pentru schioarele începătoare. Aceştia sunt unii dintre clăparii Atomic de top, din seria legendară Hawx, având 100 mm lăţime, carcasă uşoara Memory Fit care se poate termoforma în câteva minute, ciorap intern Memory Fit 3D Silver cu izolaţie Thinsulate 3M şi zone preformate la gleznă şi călcâi, pentru stabilitate, şi o coloana asimetrică, făcând din Atomic Hawx Prime 90 W clăpari de primă clasă.
Caracteristici:
Memory Fit
Sole Flex
PU Cuff / PU Shell
Memory Fit 3D Silver Liner with 3MTM ThinsulateTM
35 mm Velcro Strap
6000-Series Alu Buckle


memory fit
Memory Fit - Este un sistem patentat Atomic și se referă la personalizarea completă a clăparilor, incluzând partea exterioară, de plastic, nu numai gheata internă. Printr-un procedeu special de încălzire clăparul (partea exterioară din plastic) se adaptează perfect formei anatomice a piciorului, generând o potrivire personalizată. Partea exterioară a clăparului cedeaza prin acest procedeu circa 10 mm în zona gleznei și 6 mm în zona degetelor. Printr-un proces de răcire se păstrează forma personalizată a clăparilor, ducând la o adaptare completă și anatomică a clăparilor.
 

sole flex
Sole Flex - Zona specială de flexie la modelele de clăpari Atomic Hawx ce conferă o flexie naturală mai pronunțată pe lungimea claparilor, furnizand un balans mai bun si control superior,

power shift
Power Shift - Clăparii din gama Atomic Hawx Ultra, Hawx Prime, Hawx Magna și Redster pot fi ajustați la înclinația frontală la 13°, 15° sau 17°, foarte simplu printr-un sistem de coNtrol ușor de folosit. De asemenea, indicele de flexie poate fi alterat cu +/- 10 puncte,  adăugând sau eliminând un șurub. Tehnologia Power Shift este folosită pentru a crea un set-up personalizat.

35mm velcro strap

thinsulate silver(boot)
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.