Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Clapari Atomic Hawx Prime 130 S Gw Black/green

  • Clapari Atomic Hawx Prime 130 S Gw Black/green
Clapari Atomic Hawx Prime 130 S Gw Black/green
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AE5024840
Culoare:
  • Black-GreenClapari Atomic Hawx Prime 130 S Gw Black/green Black/Green
Mărime:
  • 26/26.5
  • 27/27.5
  • 28/28.5
  • 29/29.5
  • 30/30.5

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

Clăpari Atomic Hawx Prime 130 S Gw Black/Green


Un clăpar de schi alpin extrem de ușor și puternic, Atomic Hawx Prime 130 S GW vine cu o lățime de 100 mm special pentru a oferi performanță schiorilor experți ce-și doresc un last mediu. Alături de cel mai subțire profil posibil, acesta dispune de ranforsări în zonele critice de transfer de putere pentru extra durabilitate. Tehnologia Prolite creează un clăpar mai ușor și cu 25% mai stabil decât modelele anterioare. Atomic Hawx Prime 130 S GW este un model care permite personalizarea completă și care include totodată o nouă căptușeală Mimic Platinum poate fi formată în mod unic la forma exactă a piciorului.


Caracteristici:
Tip clăpari: ALL MOUNTAIN
Flex: 130
Last: 100mm Mediu
Prolite: Construcție ușoară revoluționară cu întărituri ​suplimentare în zonele cheie.
Power Shift: Ajustare independentă a la înclinației frontale la 13°, 15° sau 17°
Memory Fit: pentru personalizarea termică a bocancului
Mimic Technology: Tocul, glezna și limba preformate prezintă un strat de material de susținere, modelabil la căldură. După termoformare, aceste zone se întăresc luând cu precizie forma piciorului.
Liner: Mimic Platinum|3M™ Thinsulate™
Cantable GripWalk Grip Pads
Curea: 50mm Quick Release Cam Strap
Cataramă: 6000-Series Alu Buckle


Greutate (g) / Mărime clăpar (Size): 1,807 / 26-26.5


mimic platinum

priolite
Prolite - Este o modalitate de a construi schiuri și clăpari care transformă abordarea tradițională. În loc de a începe cu o construcție standard și de a tăia din materiale pentru a reduce greutatea, Prolite face opusul. Începe cu cel mai subțire profil posibil și apoi construiește întăriri în zonele cheie în care este necesară forța. Impactul acestei noi construcții? Greutatea redusă economisește energie și face schiatul mai simplu, dar și mai precis cu un simț foarte bine reglat al zăpezii de sub picioare. Totodată toată puterea este încă acolo când ai nevoie de ea pentru împinge limitele.

power shift
Power Shift - Clăparii din gama Atomic Hawx Ultra, Hawx Prime, Hawx Magna și Redster pot fi ajustați la înclinația frontală la 13°, 15° sau 17°, foarte simplu printr-un sistem de coNtrol ușor de folosit. De asemenea, indicele de flexie poate fi alterat cu +/- 10 puncte,  adăugând sau eliminând un șurub. Tehnologia Power Shift este folosită pentru a crea un set-up personalizat.

memory fit
Memory Fit - Este un sistem patentat Atomic și se referă la personalizarea completă a clăparilor, incluzând partea exterioară, de plastic, nu numai gheata internă. Printr-un procedeu special de încălzire clăparul (partea exterioară din plastic) se adaptează perfect formei anatomice a piciorului, generând o potrivire personalizată. Partea exterioară a clăparului cedeaza prin acest procedeu circa 10 mm în zona gleznei și 6 mm în zona degetelor. Printr-un proces de răcire se păstrează forma personalizată a clăparilor, ducând la o adaptare completă și anatomică a clăparilor.
 

energy backbone
Energy Backbone - Este o coloană asimetrică în clăpar sau în marginea schiurilor ce oferă o rezistență sporită pentru schiatul puternic și o transmisie îmbunătățită a energiei laterale, pentru o aderență mai bună în margini.

true flex
True Flex - True Flex este un material de carcasă exclusiv Atomic ce asigură constanță flexibilității și modului în care simți clăparul, într-o varietate de temperaturi. Așadar clăparul pe care-l cumperi în magazin se simte la fel pe munte și nu pierzi cai putere primăvara, iar în mijlocul iernii ai un bocanc pe care îl poți flexa.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.