Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Clapari Atomic Hawx Prime 120 S Dark Blue/Green

 • Clapari Atomic Hawx Prime 120 S Dark Blue/Green
Clapari Atomic Hawx Prime 120 S Dark Blue/Green
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AE5017960
Culoare:
 • DarkBlue-GreenClapari Atomic Hawx Prime 120 S Dark Blue/Green DarkBlue/Green
Mărime:
 • 24/24.5
 • 25/25.5
 • 26/26.5
 • 27/27.5
 • 28/28.5
 • 29/29.5
 • 32/32.5

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00
 
Clăpari Atomic Hawx Prime 120 S
 
Oferind aceleași performanțe ca și modelul 130 S cu o senzație și mai ușoară, clăparii Atomic Hawx Prime 120 S sunt totuși o mașină de schi precisă. Acest căpar îți duce schiurile oriunde dorești să mergi, la un nivel de confort care te va surprinde. Este, de asemenea, mai ușor decât oricând datorită Prolite - construcția ușoară Atomic revoluționară, cu întăriri suplimentare în zonele cheie. Vei călători imediat în confort, grație căptușelii Memory Fit 3D Platinum, apoi procesul de montare termoformă Memory Fit te va ajuta să găsești potrivirea ideală. Power Shift îți permite să poziționezi înclinația înainte și să reglezi flexibilitatea cu +/- 10 puncte. Schiorii serioși vor fi de acord: pentru schiurile de încarcare grea cu confort gde-a lungul întregii zile, Hawx Prime 120 S este platforma perfectă.

Caracteristici:
Legendary Hawx Feel
Prolite
Memory Fit
Power Shift
Energy Backbone
True Flex
3M™ Thinsulate Insulation
True Flex PU Shell / PU Cuff
Memory Fit 3D Platinum Liner
Dual Density Cantable Grip Pads
50mm Velcro Strap
6000-Series Alu Buckle
100 mm Medium Fit
13°-17° Forward Lean
3° Shell Rotation
ISO 5355 Alpine Norm

Greutate medie: 3540 g

true flex
True Flex - True Flex este un material de carcasă exclusiv Atomic ce asigură constanță flexibilității și modului în care simți clăparul, într-o varietate de temperaturi. Așadar clăparul pe care-l cumperi în magazin se simte la fel pe munte și nu pierzi cai putere primăvara, iar în mijlocul iernii ai un bocanc pe care îl poți flexa.

thinsulate (boot)
3M™ Thinsulate™  - Izolaţia termică 3M™ Thinsulate™ funcționează astfel: cu cât materialul menține captiv mai mult aer într-un anumit spațiu, cu atât valoarea sa izolatoare este mai mare. Microfibrele din termoizolația 3M™ Thinsulate™ sunt mult mai fine decât orice alte fibre, ceea ce înseamnă că acestea rețin mai mult aerul izolator în mai puțin spațiu, chiar și atunci când materialul este umed. Acest lucru păstrează picioarele calde și receptive chiar și în condiții extrem de reci și umede.

priolite
Prolite - Este o modalitate de a construi schiuri și clăpari care transformă abordarea tradițională. În loc de a începe cu o construcție standard și de a tăia din materiale pentru a reduce greutatea, Prolite face opusul. Începe cu cel mai subțire profil posibil și apoi construiește întăriri în zonele cheie în care este necesară forța. Impactul acestei noi construcții? Greutatea redusă economisește energie și face schiatul mai simplu, dar și mai precis cu un simț foarte bine reglat al zăpezii de sub picioare. Totodată toată puterea este încă acolo când ai nevoie de ea pentru împinge limitele.

power shift
Power Shift - Clăparii din gama Atomic Hawx Ultra, Hawx Prime, Hawx Magna și Redster pot fi ajustați la înclinația frontală la 13°, 15° sau 17°, foarte simplu printr-un sistem de coNtrol ușor de folosit. De asemenea, indicele de flexie poate fi alterat cu +/- 10 puncte,  adăugând sau eliminând un șurub. Tehnologia Power Shift este folosită pentru a crea un set-up personalizat.

memory fit
Memory Fit - Este un sistem patentat Atomic și se referă la personalizarea completă a clăparilor, incluzând partea exterioară, de plastic, nu numai gheata internă. Printr-un procedeu special de încălzire clăparul (partea exterioară din plastic) se adaptează perfect formei anatomice a piciorului, generând o potrivire personalizată. Partea exterioară a clăparului cedeaza prin acest procedeu circa 10 mm în zona gleznei și 6 mm în zona degetelor. Printr-un proces de răcire se păstrează forma personalizată a clăparilor, ducând la o adaptare completă și anatomică a clăparilor.
 

energy backbone
Energy Backbone - Este o coloană asimetrică în clăpar sau în marginea schiurilor ce oferă o rezistență sporită pentru schiatul puternic și o transmisie îmbunătățită a energiei laterale, pentru o aderență mai bună în margini.

3d platinum liner
3d Platinum Liner - Ciorapii pentru clăpari Atomic au o construcție asimetrică cu o limbă asimetrică, compartiment pentru degete, manșete preformate și materiale de calitate înaltă. Este construcția cea mai anatomică de pe piață și cel mai bun suport pentru picioarele tale pe pârtie. Dynashape este o spumă revoluționară care se adaptează instantaneu la forma piciorului și oferă, de asemenea, o fixare mai lungă în timp.  3M™ Thinsulate™ Insulation păstrează picioarele calde și receptive chiar și în condiții extrem de reci și umede. Gama Hawx (Hawx Ultra, Ultra XTD, Prime și Magna) oferă caracteristicile Memory Fit 3D. Acestea includ zonele de călcâi și gleznă preformate pentru o primă potrivire mai bună, fără zone problematice - chiar și după o zi grea pe munte. Pe măsură ce garniturile se ridică de la Bronz până la Platinum, ele devin mai durabile, mai călduroase și mai personalizabile.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

 • Ai acces rapid la promoții și oferte.
 • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.