Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Clapari Atomic Backland Carbon

  • Clapari Atomic Backland Carbon
Clapari Atomic Backland Carbon
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AE5016840
Culoare:
  • Clapari Atomic Backland Carbon
Mărime:
  • 27/27.5

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

Clăparii pentru bărbaţi Atomic Backland Carbon vin cu un bocanc ranforsat, o limbă rigidă şi un ciorap intern care ofera sprijin, pentru a-i face performanţi la coborâri. Ciorapul este perforat la bază pentru a-i face mai respirabili. Construcţia lor le oferă un unghi de mişcare de 74°, ceea ce îi face să se simtă ca un bocanc tehnic de 4 sezoane. Spre deosebire de alţi clăpari de schi de tură, modelul Atomic Backland Carbon este Memory Fit, ceea ce îi face super comfortabili, iar coloana de carbon de la spate îi face foarte precişi şi puternici, iar sistemul de şiret, leagă bine piciorul, făcându-i foarte comozi.
Caracteristici:
98mm narrow fit
True Flex
Memory Fit
Carbon Spine
Carbon Reinforced Grilamid Shell
Frictionless Pivot
Cross Lace
Hard Tongue Installed
Quick Click Tongue System
Backland Platinum Liner


memory fit
Memory Fit - Este un sistem patentat Atomic și se referă la personalizarea completă a clăparilor, incluzând partea exterioară, de plastic, nu numai gheata internă. Printr-un procedeu special de încălzire clăparul (partea exterioară din plastic) se adaptează perfect formei anatomice a piciorului, generând o potrivire personalizată. Partea exterioară a clăparului cedeaza prin acest procedeu circa 10 mm în zona gleznei și 6 mm în zona degetelor. Printr-un proces de răcire se păstrează forma personalizată a clăparilor, ducând la o adaptare completă și anatomică a clăparilor.
 

carbon spine
Carbon Spine - se referă la zonele ranforsate cu carbon din structura clăparilor pentru a genera un răspuns crescut şi transmisie eficientă a puterii, menţinând în acelaşi timp controlul şi senzitivitatea în partea din faţă a clăparilor.

true flex
True Flex - True Flex este un material de carcasă exclusiv Atomic ce asigură constanță flexibilității și modului în care simți clăparul, într-o varietate de temperaturi. Așadar clăparul pe care-l cumperi în magazin se simte la fel pe munte și nu pierzi cai putere primăvara, iar în mijlocul iernii ai un bocanc pe care îl poți flexa.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.