Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Ceas sport, Suunto 9 Baro Graphite, gri/argintiu

 • Ceas sport, Suunto 9 Baro Graphite, gri/argintiu
Ceas sport, Suunto 9 Baro Graphite, gri/argintiu
Suunto
Brand: Suunto
Culoare:
 • 1Ceas sport, Suunto 9 Baro Graphite, gri/argintiu 1
Mărime:
 • 1

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 10:00-18:00


Când aveți în minte stabilit un anumit scop sau aventură, doriți să vă asigurați că și ceasul dvs. poate face față cerințelor. Cu până la 120 de ore de urmărire continuă a exercițiilor, Suunto 9 este construit pentru anduranță!

Suunto 9 este un ceas GPS multisport conceput pentru atleții care cer cele mai bune rezultate de la ceasul lor sportiv. Sistemul inteligent de gestionare a duratei de viață a bateriei, cu mementouri inteligente, vă asigură că ceasul va avea baterie atunci când aveți nevoie. Suunto 9 este robust, fiind ideal pentru antrenamente lungi și grele, pentru curse și aventuri extreme.

Detalii:

Nu vă veți mai face griji pentru că ați putea rămâne fără baterie!

Ceasul dispune de trei moduri predefinite de utilizare a bateriei - performanță, rezistență și ultra - ce asigură o autonomie de la 25 de ore până la 120 de ore  de înregistrare cu GPS. Când începeți o înregistrare, veți obține o estimare a cantității de baterie pe care ați lăsat-o cu modul curent. Dacă nu este suficient, treceți la alt mod în orice moment.

Suunto 9 utilizează mementouri inteligente pe baza istoricului activității dvs., pentru a vă asigura că sunteți complet asigurat pentru următoarea dvs. ieșire. În cazul în care anunțurile de vizionare afișează descărcarea bateriei în timpul unui exercițiu, aceasta va sugera automat trecerea la un alt mod de utilizare a bateriei.

Suunto Fusedtrack™ pentru trasee și distanțe mai precise

Pe distanțe ultra, durata de viață a bateriei este de cele mai multe ori factorul de limitare al ceasurilor sport prin înregistrarea cu precizie a traseului, deoarece GPS-ul foloseste mult din capacitatea bateriei. Algoritmul unic FusedTrack ™ al ceasului Suunto combină datele GPS și senzorul de mișcare pentru a îmbunătăți acuratețea traseului și al distanței. Acest lucru vă permite să prelungiți durata de viață a bateriei prin scăderea puterii GPS fără a compromite în mod semnificativ precizia. În felul acesta ceasul Suunto se distanțează de restul ceasurilor sport oferindu-vă o durată a bateriei suficientă pentru aventurile dumneavoastră

Mii de ore de testare în cele mai dure conditii

"Când vorbim de instruire sau instrumentele necesare pentru orice sport de aventură sau de anduranță, primul lucru pe care îl iau în considerare este durabilitatea, pentru că de fapt vă oferă șansa să vă concentrați doar asupra a ceea ce trebuie să faceți" - Mauricio Méndez Cruz, triathlete Suunto și campion mondial Xterra.

Suunto 9 este proiectat și construit pentru a răspunde cerințelor sportivilor profesioniști. Testat la extrem, cu mii de ore de utilizare reală în cele mai dificile condiții de către echipa de testare internă a Suunto și de sportivii din întreaga lume.

Împărtășiți-vă pasiunea pentru sport și relizările folosind SUUNTO APP!

Instalează Suunto 9 cu noua aplicație Suunto pentru a-ți urmări toate aventurile, precum și pentru a urmări tendințele pe termen lung, inclusiv activități zilnice și somnul. Puteți partaja cu ușurință cele mai mari realizări și conectați-vă cu alți sportivi din comunitatea de aplicații.

Conexiunea inteligentă mobilă vă menține în fruntea activității zilnice cu alerte de apeluri, mesaje și notificări la ceas. Aplicația Suunto este disponibilă în App Store și Google Play.

Caracteristici cheie:

 • Moduri inteligente de baterie
 • Navigare prin GPS
 • FusedTrack ™
 • Peste 80 de moduri de sport
 • Ritm cardiac estimat pentru încheietura mâinii
 • 100 m rezistent la apă
 • Barometru
 • Funcțiile meteorologice
Produse asemănătoare
Newsletter Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!