Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Casca Cu Ochelari Atomic Savor Visor Stereo Red

  • Casca Cu Ochelari Atomic Savor Visor Stereo Red
  • Casca Cu Ochelari Atomic Savor Visor Stereo Red
Casca Cu Ochelari Atomic Savor Visor Stereo Red
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AN5005716
Culoare:
  • RedCasca Cu Ochelari Atomic Savor Visor Stereo Red Red
Mărime:
  • S
  • M
  • L

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

 

Cască Cu Ochelari Atomic Savor Visor Stereo Red

Atunci când eşti în concediu îţi doreşti pur şi simplu să te bucuri de pârtie, fără niciun fel de stres suplimentar. Îţi doreşti ca echipamentul tău să fie unul pe măsura nevoilor tale. Modelul lansat de Atomic îşi propune să unească cele două echipamente esenţiale ale schiului şi snowboardingului într-un singur component astfel încât tu să te bucuri la maximum de ziua de schi fără grijă că ai uitat acasă ceva. Căscă cu ochelari Savor Visor Stereo reprezintă alegerea idela atunci când vorbim despre simţul practic. Construcţia ajustabilă a visorului integrat îţi permite purtarea ochelarilor de vedere, în timp ce tehnologia Stereo Lens îţi oferă 100% vizibilitate datorită structurii sale, pentru că tu să ai parte de claritate impecabilă pe pârtia de schi. Indiferent că vorbim despre on sau off-piste, casca este pregătită să absoarbă orice şoc creat de impact, graţie sistemului Holo Core. Acesta este construit astfel încât tu să beneficiezi de un nivel al protecţiei cu 30% mai ridicat decât impun standardele de siguranţă. Sistemul fin de reglare, 360 Fit System al căştii îţi asigură confort superior de-a lungul purtării întrucât permite o reglare de precizie care să se muleze după construcţia ta anatomica. Interiorul căştii Atomic Savor Visor Stereo dispune de sistemul Live Fit, acesta fiind căptuşit cu un strat subţire de spumă cu memorie ce asigură o potrivire superioară a căştii pentru ca să te bucuri de fiecare experienţă a sezonului acesta.

Specializat integral pe echipament pentru schi, brand-ul Atomic are o istorie complexă, de zeci de ani, cu o experienţă vastă pe piaţa internaţională şi face parte din grupul Amer Sports, specializat pe echipament montan. Cu un număr de aproximativ 600,000 de perechi de schiuri fabricate anual, ATOMIC este 100% dedicat în a oferi clienţilor cea mai bună experienţa pe timp de iarnă, mulţumită tehnologiilor avansate pe care le integrează în propriile produse. Reprezentaţi de nume puternice în universul zăpezilor, precum HIRSCHER, SHIFFRIN, BÖSCH sau CATTABRIGA-ALOSA, poţi avea încredere că iarna asta eşti pe mâini bune!


Caracteristici:

Căscă cu ochelari potrivită pentru schi
Ochelari de schi integraţi
Sistem de ajustare al visorului ce permite utilizarea ochelarilor de vedere
Tehnologie Stereo Lens
Tehnologie Holo Core ce asigură protecţie superioară în cazul unui impact
Sistem de ventilare Active Aircon
Sistem Live Fit
Sistem turnat 3D de protecţie al urechilor
Sistem de ajustare 360 Fit System
Căptuşeala interioară 3M X-Static detaşabila
Compatibilă cu căşti audio
Săculeţ pentru depozitare inclus.

holo core
Holo core - Zonele custate sunt proiectate pentru a absorbi energia din impact, în timpul coliziunii, prin deformare controlată. Absorbția de impact este cu 30% mai mare decât cerințele CE.

stereo lens
Stereo Lens Technology - Nouă straturi de înveliș de oglindă de înaltă calitate îmbunătățesc protecția împotriva luminii strălucitoare și reduc oboseala ochilor. Colorizarea și învelișurile sunt perfect echilibrate pentru o claritate 100%.

active aircon venting
Active Aircon Venting  - Este sistemul de ventilație cel mai avansat. Tehnologia Holo Core conferă canale de aer mai largi și mai multe prin fiecare strat al căștii, ceea ce oferă aerului cald  spațiu de evacuare.

Live Fit
Live Fit - Secretul tehnologiei Live Fit constă în construcţia căştii folosind spumă respirabilă PORON XRD. Astfel casca se mulează perfect pe capul schiorului asigurând confort şi potrivire personalizată. Compania ATOMIC foloseşte această tehnologie la construcţia căştilor de schi.

360 fit system
360 Fit System - Acest sistem progresiv permite reglarea perfectă a căștii de schi nu numai la dimensiunea capului, dar și la forma dvs. de cap. Pentru un confort personalizat 100%.

3m x-static lining
3M X-Static Lining -  Această nouă căptușeală de înaltă performanță oferă proprietăți anti-microbiene și anti-miros inegalabile.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.