Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Casca Cu Ochelari Atomic Savor Visor Stereo Green

  • Casca Cu Ochelari Atomic Savor Visor Stereo Green
  • Casca Cu Ochelari Atomic Savor Visor Stereo Green
  • Casca Cu Ochelari Atomic Savor Visor Stereo Green
  • Casca Cu Ochelari Atomic Savor Visor Stereo Green
Casca Cu Ochelari Atomic Savor Visor Stereo Green
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AN5006418
Culoare:
  • GreenCasca Cu Ochelari Atomic Savor Visor Stereo Green Green
Mărime:
  • S
  • M
  • L

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

Casca Cu Ochelari Atomic Savor Visor Stereo Green
Casca cu Ochelari Atomic Savor Visor Stereo îmbină două elemente esențiale, casca și ochelarii, într-unul singur - toate acestea fac parte din misiunea Atomic Savor de a face schiatul mai ușor și mai plăcut. Casca este construită în jurul nucleului Holo Core, care oferă protecție supremă păstrând totodată o greutate redusă și răcoare. Setarea ajustabilă a vizorului îți permite să porți ochelari dedesubt. Tehnologia lentilelor Stereo cu nouă straturi de acoperire cu oglindă oferă claritate de 100% și protecție împotriva strălucirii și oboselii - la fel de bine ca orice ochelari de top. În timp ce tehnologia Live Fit se adaptează instantaneu la forma capului tău, iar sistemul de potrivire 360° ajustabil în înălțime asigură o potrivire confortabilă pe tot parcursul zilei.


Caracteristici:
Tehnologie lentile Stereo: Nouă straturi de acoperire cu oglindă de înaltă calitate: protecție împotriva strălucirii, reducerea oboselii oculare și claritate de 100%.
Vizor ajustabil: Montare a vizorului ideală pentru purtat ochelari sau nu
Vizor pivotant pentru 8 mm spațiu în plus fără compromisuri
Ventilație Active Aircon: Sistemul Atomic de răcire cel mai avansat: mai larg cu mai multe canale de aer și ventilații reglabile manual.
Holo Core: O zonă extinsă de deformare pentru absorbția maximă a șocurilor: cu până la 30% mai mare decât standardele din industrie.


holo core
Holo core - Zonele custate sunt proiectate pentru a absorbi energia din impact, în timpul coliziunii, prin deformare controlată. Absorbția de impact este cu 30% mai mare decât cerințele CE.

360 fit system
360 Fit System - Acest sistem progresiv permite reglarea perfectă a căștii de schi nu numai la dimensiunea capului, dar și la forma dvs. de cap. Pentru un confort personalizat 100%.

Live Fit
Live Fit - Secretul tehnologiei Live Fit constă în construcţia căştii folosind spumă respirabilă PORON XRD. Astfel casca se mulează perfect pe capul schiorului asigurând confort şi potrivire personalizată. Compania ATOMIC foloseşte această tehnologie la construcţia căştilor de schi.

ABS Hard Shell
ABS Hard Shell - Strat ABS fără sudură sau cusături pentru protecţie maximă.

active aircon venting
Active Aircon Venting  - Este sistemul de ventilație cel mai avansat. Tehnologia Holo Core conferă canale de aer mai largi și mai multe prin fiecare strat al căștii, ceea ce oferă aerului cald  spațiu de evacuare.

merino 3m x-static lining
Merino 3M X-Static Lining - Căptușeala Merino 3M X-static este fabricată din lână merino cu proprietăți anti-microbiene și anti-miros, ce reglează temperatura corpului.

Visor ID Lens

stereo lens
Stereo Lens Technology - Nouă straturi de înveliș de oglindă de înaltă calitate îmbunătățesc protecția împotriva luminii strălucitoare și reduc oboseala ochilor. Colorizarea și învelișurile sunt perfect echilibrate pentru o claritate 100%.

dual layer foam

nofog anti-fog lens treatment
Nofog Anti-fog Lens Treatment - Lentilele SCOTT sunt supuse unui proces permanent de tratament NoFog ™ pentru a preveni condensarea și aburirea.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.