Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Casca Copii Cu Ochelari Atomic Savor Visor Junior Pink

  • Casca Copii Cu Ochelari Atomic Savor Visor Junior Pink
  • Casca Copii Cu Ochelari Atomic Savor Visor Junior Pink
Casca Copii Cu Ochelari Atomic Savor Visor Junior Pink
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AN5005720
Culoare:
  • PinkCasca Copii Cu Ochelari Atomic Savor Visor Junior Pink Pink
Mărime:
  • XS
  • S

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

 

Cască Copii Cu Ochelari Atomic Savor Visor Jr Pink

Alege să fii responsabil şi bucură-te de iarnă alături de copilul tău. Ştim că atunci când vine vorba de siguranţă acestuia, el ocupa primul loc în mintea ta. De asemenea, bucuria copiilor atunci când se joacă este de nepreţuit. Căscă cu ochelari Savor Visor Stereo Jr reprezintă alegerea idela când vine vorba despre simţul practic. Tehnologia Stereo Lens îi va oferi celui mic 100% vizibilitate datorită structurii sale, pentru că acesta să aibă parte de claritate impecabilă pe pârtia de schi. Indiferent că vorbim despre mici giumbuSlucuri sau căzături serioase, casca este pregătită să absoarbă orice şoc creat de impact, graţie sistemului Holo Core. Acesta este construit astfel încât micul tău aventurier să beneficieze de un nivel al protecţiei cu 30% mai ridicat decât impun standardele de siguranţă. Sistemul fin de reglare, 360 Fit System al căştii îi asigura confort superior de-a lungul purtării întrucât permite o reglare de precizie care să se muleze după construcţia să anatomica. Interiorul căştii Atomic Savor Visor Stere Jr dispune de sistemul Live Fit, acesta fiind căptuşit cu un strat subţire de spumă cu memorie ce asigură o potrivire superioară a căştii pentru că cel mic să se bucure de fiecare experienţă nouă pe schiuri.

Specializat integral pe echipament pentru schi, brand-ul Atomic are o istorie complexă, de zeci de ani, cu o experienţă vastă pe piaţa internaţională şi face parte din grupul Amer Sports, specializat pe echipament montan. Cu un număr de aproximativ 600,000 de perechi de schiuri fabricate anual, ATOMIC este 100% dedicat în a oferi clienţilor cea mai bună experienţa pe timp de iarnă, mulţumită tehnologiilor avansate pe care le integrează în propriile produse. Reprezentaţi de nume puternice în universul zăpezilor, precum HIRSCHER, SHIFFRIN, BÖSCH sau CATTABRIGA-ALOSA, poţi avea încredere că iarna asta eşti pe mâini bune!


Caracteristici:

Căscă cu ochelari potrivită pentru copii
Ochelari de schi integraţi
Sistem de ajustare al visorului ce permite utilizarea ochelarilor de vedere
Tehnologie Stereo Lens
Tehnologie Holo Core ce asigură protecţie superioară în cazul unui impact
Sistem de ventilare Active Aircon
Sistem Live Fit
Sistem turnat 3D de protecţie al urechilor
Sistem de ajustare 360 Fit System
Căptuşeala interioară 3M X-Static detaşabila
Compatibilă cu căşti audio
Săculeţ pentru depozitare inclus.

holo core
Holo core - Zonele custate sunt proiectate pentru a absorbi energia din impact, în timpul coliziunii, prin deformare controlată. Absorbția de impact este cu 30% mai mare decât cerințele CE.

active aircon venting
Active Aircon Venting  - Este sistemul de ventilație cel mai avansat. Tehnologia Holo Core conferă canale de aer mai largi și mai multe prin fiecare strat al căștii, ceea ce oferă aerului cald  spațiu de evacuare.

flash lens

Live Fit
Live Fit - Secretul tehnologiei Live Fit constă în construcţia căştii folosind spumă respirabilă PORON XRD. Astfel casca se mulează perfect pe capul schiorului asigurând confort şi potrivire personalizată. Compania ATOMIC foloseşte această tehnologie la construcţia căştilor de schi.

360 fit system
360 Fit System - Acest sistem progresiv permite reglarea perfectă a căștii de schi nu numai la dimensiunea capului, dar și la forma dvs. de cap. Pentru un confort personalizat 100%.

ABS Hard Shell
ABS Hard Shell - Strat ABS fără sudură sau cusături pentru protecţie maximă.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.