Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Casca Atomic Savor Gt Black

  • Casca Atomic Savor Gt Black
Casca Atomic Savor Gt Black
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs: AN5005670
Culoare:
  • BlackCasca Atomic Savor Gt Black Black
Mărime:
  • S
  • M
  • L
  • XL

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

 

Cască Atomic Savor Gt Black

Parte a colecţiei Savor, casca Atomic Savor GT este un model simplu, conceput special pentru a te proteja eficient. Sistemul fin de reglare, 360 Fit System al căştii îţi asigură un confort superior de-a lungul purtării întrucât permite o reglare de precizie care să se muleze după construcţia ta anatomica. Indiferent că vorbim despre on sau off-piste, casca este pregătită să absoarbă orice şoc la impact, graţie sistemului Holo Core. Acesta este construit astfel încât tu să beneficiezi de un nivel al protecţiei cu 30% mai ridicat decât impun standardele de siguranţă. Confortul modelului Atomic Savor Gt este dat de asemenea de căptuşeala sa interioară ce prezintă bune proprietăţi izolatoare termic şi antimicrobiene, în timp ce sistemul de ventilare dublu integrat îţi asigură un flux constant de aer menţinându-ţi temperatura optimă în fiecare moment al coborârii tale.

Specializat integral pe echipament pentru schi, brand-ul Atomic are o istorie complexă, de zeci de ani, cu o experienţă vastă pe piaţa internaţională şi face parte din grupul Amer Sports, specializat pe echipament montan. Cu un număr de aproximativ 600,000 de perechi de schiuri fabricate anual, ATOMIC este 100% dedicat în a oferi clienţilor cea mai bună experienţa pe timp de iarnă, mulţumită tehnologiilor avansate pe care le integrează în propriile produse. Reprezentaţi de nume puternice în universul zăpezilor, precum HIRSCHER, SHIFFRIN, BÖSCH sau CATTABRIGA-ALOSA, poţi avea încredere că iarna asta eşti pe mâini bune!


Caracteristici:

Casca potrivită pentru schi
Construcţie exterioară Tri-Brid
Tehnologie Holo Core ce asigură protecţie superioară în cazul unui impact
Sistem de ventilare dublu
Sistem Live Fit
Sistem turnat 3D de protecţie al urechilor
Sistem de ajustare 360 Fit System
Ventilare Active Aircon
Căptuşeala interioară 3M X-Static detaşabila
Săculeţ pentru depozitare inclus.

holo core
Holo core - Zonele custate sunt proiectate pentru a absorbi energia din impact, în timpul coliziunii, prin deformare controlată. Absorbția de impact este cu 30% mai mare decât cerințele CE.

360 fit system
360 Fit System - Acest sistem progresiv permite reglarea perfectă a căștii de schi nu numai la dimensiunea capului, dar și la forma dvs. de cap. Pentru un confort personalizat 100%.

active dual venting
Active Dual Venting - Ventilarea activă duală permite schiorilor să controleze în mod activ debitul de aer în jurul capului, cu posibilitatea de a controla glisiere separate deasupra orificiilor căștii atât în partea din față, cât și cea din spate.

Live Fit
Live Fit - Secretul tehnologiei Live Fit constă în construcţia căştii folosind spumă respirabilă PORON XRD. Astfel casca se mulează perfect pe capul schiorului asigurând confort şi potrivire personalizată. Compania ATOMIC foloseşte această tehnologie la construcţia căştilor de schi.

3m x-static lining
3M X-Static Lining -  Această nouă căptușeală de înaltă performanță oferă proprietăți anti-microbiene și anti-miros inegalabile.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.