Alătură-te echipei allmountain.ro 

Construiește-ți o carieră într-un mediu dinamic și pasionat de aventură.

La allmountain.ro, te așteaptă oportunități de carieră unice, într-un mediu dedicat echipamentelor de top pentru activități outdoor. Fie că ești pasionat de drumeții, alergare sau sporturi de iarnă, la allmountain.ro vei găsi echipa perfectă pentru a-ți dezvolta cariera în aceste domenii.

De ce să alegi o carieră la allmountain.ro?

Experiență și Stabilitate: Cu o experiență de 10 ani în comerțul online și 15 ani în administrarea magazinelor fizice, allmountain.ro, reprezentat prin Abitare CG SRL, îți oferă stabilitatea unui job într-o companie de top din România.

Dezvoltare Profesională: Investim constant în formarea și dezvoltarea echipei noastre. Indiferent de experiența ta, vei avea posibilitatea de a avansa și de a-ți dezvolta cariera într-un mediu motivant și inovator.

Posturi Disponibile

Explorează posturile noastre disponibile și descoperă cum poți contribui la succesul allmountain.ro

Cum să Aplici la allmountain.ro

  • Procesul de aplicare este simplu și direct:
  • Răsfoiește Posturile Deschise: Consultă anunțurile de joburi pentru a găsi rolul ideal.
  • Îți actualizezi CV-ul pe care îl atașezi într-un email 
  • Trimiți e-mailul către adresa: cv@allmountain.ro
  • Dacă există neclarități, întrebări sau erori în procesul de aplicare, ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon: 0722 799 131 sau 0791 222 288.

Experiența Noastră cu Brandurile de Top

The North Face

The North Face este lider în producere de echipamente inovatoare pentru aventuri outdoor. Cu un angajament puternic față de sustenabilitate, produsele lor sunt concepute pentru a rezista celor mai dure condiții.

Patagonia

Patagonia este renumită pentru echipamentele sale durabile și pentru angajamentul său față de mediu și protejarea acestuia prin acțiuni sustenabile. Produsele lor sunt perfecte pentru exploratorii pasionați și conștienți de impactul lor asupra naturii.

Atomic

Atomic oferă echipamente de schi de înaltă performanță, recunoscute pentru inovația și tehnologia avansată. Schiorii de toate nivelurile pot avea încredere în calitatea Atomic pentru performanță maximă pe pârtie.

Altra

Altra este cunoscută pentru pantofii săi de alergare ergonomici, care asigură confort și performanță optimă. Indiferent de teren, Altra îți oferă suportul de care ai nevoie.

Scott

Scott este dedicat inovării în echipamentele pentru sporturi outdoor, oferind produse de înaltă calitate pentru ciclism, schi și alergare.

Smartwool

Smartwool este recunoscut pentru produsele sale din lână merino, oferind confort și performanță excelente pentru toate tipurile de activități outdoor.

Olang

Olang produce cizme și ghete durabile, ideale pentru condiții extreme și aventuri în aer liber, asigurând protecție și confort maxim.

Întrebări Frecvente (FAQ)

1. Ce tipuri de beneficii oferiți? 

Oferim un pachet de beneficii atractiv care include bonuri de masă și bonusuri, reduceri pentru angajați la produsele noastre și oportunități de formare și dezvoltare.

2. Pot aplica pentru mai multe posturi? 

Da, suntem bucuroși să primești aplicația ta pentru oricare dintre posturile disponibile care se potrivesc calificărilor tale.

3. Cum pot verifica stadiul aplicației mele? 

Ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon : 0722 799 131 sau 0791 222 288 sau ne poți scrie un e-mail către aceeași adresa, cv@allmountain.ro în care să menționezi acest aspect.

Contactează-ne

Ai întrebări despre oportunitățile noastre de carieră? 

Ne poți contacta la  sau la 0722 799 131 sau 0791 222 288. De asemenea, ne poți scrie la adresa cv@allmountain.ro. Suntem aici pentru a te ajuta să îți găsești locul în echipa noastră!

 

Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.