Reef

Reef a fost fondată în 1984, de către doi frați din Argentina, Fernando și Santiago Aguerre, care au dorit să împărtășească dragostea lor pentru călătoriile de surfing și cultura plajei, cu restul lumii. Astfel, au creat o încălțăminte de înaltă calitate, care să țină pasul cu stilul lor de viață activ. Ei s-au mutat în California de Sud pentru a gestiona marca Reef și pentru a produce încălțămintea iconică, care a făcut Reef ceea ce este astăzi.
 
Astazi, 30 de ani mai târziu, Reef încurajează în continuare oamenii din întreaga lume să îmbrățișeze distracția, libertatea și spiritul plajei, trăind în același timp viața cu o singură regulă: bucură-te de plajă. Indiferent cum alegi să-ți petreci timpul la plajă, produsele Reef sunt concepute pentru a te face să te simți confortabil, relaxat și liber în orice mediu, indiferent dacă ești pe plajă sau nu.
 
Și pentru că Reef iubește plaja, compania s-a angajat să ajute la conservarea și restaurarea plajelor și a oceanelor din întreaga lume, astfel încât toată lumea să aibă posibilitatea de a se bucura de plajă.
 
Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

+40 720 100 252
Luni – Vineri 09:00 – 17:00
E-mail: shop@allmountain.ro