Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Ski Atomic Cloud Eight & E Lithium 10 16/17

  • Ski Atomic Cloud Eight & E Lithium 10 16/17
  • Ski Atomic Cloud Eight & E Lithium 10 16/17
Ski Atomic Cloud Eight & E Lithium 10 16/17
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs:
Culoare:
  • Ski Atomic Cloud Eight & E Lithium 10 16/17
Mărime:
  • 140

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00
Schiurile pentru femei Atomic Cloud Eight sunt destinate fetelor cu pregatire intermediara sau avansata, si sunt destinate coborarilor pe partii amenajate. Aceste schiuri sunt proiectate special pentru fete, si se manevreaza foarte usor, salvand resurse importante de energie. Forma V-Shape si rockerul de partie (Piste Rocker 10/90/0) ajuta la initierea facila a virajelor, iar structura Full Cap cu miez Densolite Core contribuie la bucuria fiecarei coborari, reducand efortul depus pentru a controla skiurile. Schiurile Atomic Cloud Eight imbina eleganta, aspectul si performantele intr-o perche de schiuri cu design perfect.
Caracteristici:
Radius: 12,5 m/145 cm
Latime la mijloc: 72 mm
Greutate: 1,45 kg/Ski?145 cm
Piste Rocker
Full Cap
Densolite Core
Titanium Stabilizer
V-Shape

full cap
Full Cap - construcţie fără pereţi laterali, în care stratul superior al schiurilor se răsfrânge peste părţile laterale, conducând la un control facil.

densolite core
Densolite Core - interiorul (miezul) schiurilor este făcut dintr-o spumă specială care amortizează şi absoarbe vibraţiile, astfel încât să reducă la minim efortul depus pentru controlul schiurilor. Densolite Core se regăseşte la schiurile pentru copii, juniori sau începători.

titanium stabilizer
Titanium Stabilizer - Un strat de titan situat sub structura internă a schiurilor, rezultând într-o bună absorbţie a şocurilor şi flexie de torsiune.

piste rocker
Piste RockerRocker-ul se referă la partea sau părțile concave ale unui schi, de obicei la zona din față a schiurilor, din punctul de contact cu zăpada și până în vârf. În mod identic, sunt modele de schiuri care au și partea din spate ridicată, pentru a permite mersul cu spatele (pentru schiorii de freestyle și freeride) sau pentru o flotație îmbunătățită în zăpada proaspată (powder). Cu cât distanța de la zona de contact cu zăpada și până la vârf, respectiv coada schiurilor este mai mare, cu atât schiurile vor performa mai bine în zăpada proaspătă. Cu cât această distanță este mai mică, cu atât schiurile vor avea o zonă mai mare de contact cu pârtia, iar rezultatul se referă la control îmbunătățit și stabilitate în viraje. Un rocker mediu permite utilizarea schiurilor în mai multe tipuri de zăpadă, trecând de la pârtie spre powder, cu anumite limitări. Piste Rocker este ideal pentru schiorii care doresc să se bucure de zăpada pe pârtie, îmbunătățindu-și performanțele. Oferă aderență precisă pe margine și, cu o ridicare aproape bruscă a vârfului, iniţiere ușoară în viraje. Piste Rocker reprezintă 10% din lungimea schiului și aduce un plus de stabilitate și control.
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.