Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Ochelari Atomic Revel 3 S 15/16

  • Ochelari Atomic Revel 3 S 15/16
Ochelari Atomic Revel 3 S 15/16
Atomic
Brand: Atomic
Cod produs:
Culoare:
  • Ochelari Atomic Revel 3 S 15/16
Lentilă:
  • OS

Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

Ochelarii de schi şi snowboard Atomic Revel ³ S fac parte din gama de top de la Atomic, şi oferă tot ceea ce este mai bun şi performant din punct de vedere potrivire, câmp vizual şi claritate. Forma ramei asigura un câmp vizual deosebit, iar lentila dubla sferica de la Zeiss este rezistentă la zgârieturi şi este tratată împotriva aburirii.

Rama ce integrează sistemul Live Fit urmăreşte conturul feţei, asigurând o potrivire excelentă, personalizata, iar sistemul articulat de prindere al benzii elastice siliconate îmbunătăţeşte fixarea acestor ochelari de schi sau snowboard pe cască. Lentila Red Multilayer Tri-Tech a ochelarilor Revel oferă protecţie 100% UVA şi UVB, poate fi schimbată uşor, este categoria 3 şi are factor VLT (Visible Light Transmission) 17%.

Caracteristici:
Ochelari performanţi din gama de top Atomic
Sistem de potrivire Live Fit Frame
Lentile sferice duble Zeiss, rezistente la zgâriere şi tratate împotriva aburirii
Optimizaţi pentru feţe de dimensiuni mici
Banda elastică siliconată
Rame articulate
Spuma adaptivă în 3 straturi


Live Fit Frame
Live Fit Frame - Tehnologie folosită la construcția ochelarilor de schi: rama ochelarilor este ușoară și flexibilă şi este prevăzută cu o căptușeală din spumă în trei straturi, cu Y-Cuts flexibile, ce se formează instantaneu pe contururile feței schiorului, creând o potrivire individuală instantanee, direct din cutie.

Articulated Outriggers
Articulated Outriggers - Tehnologie folosită la construirea ochelarilor de schi ce constă în proiectarea formei cadrului astfel încât să se potrivească perfect cu casca, fără să rămână spaţiu între ele.Ochelarii de schi sunt prevăzuţi şi cu tije articulate care ajută la etanşarea ochelarului pe fată dar şi la fixarea curelei pe cască.

Spherical zeiss lenses
Spherical Zeiss Lenses - Lentilele sferice cu care sunt prevăzuți ochelarii de schi si snowboard din gama Revel se curbează atat orizontal cât și vertical în jurul feței, oferind un aspect modern. Aceste lentile sunt produse de Zeiss, unul dintre liderii mondiali ai producatorilor de lentile, și garantează o claritate deosebită.

Easy Lens Switch
Easy Lens Switch - Sistem pentru ochelarii de schi cu lentilă interschimbabilă, ce permite schimbarea acesteia în câteva secunde, cu ajutorul unei cheiţe de eliberare a lentilei.
Produse asemănătoare
-40%
Ochelari Scott Shield
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-ochelari-scott-shield-mov-lavender-purple1704274152.jpgOchelari Scott Shield
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-ochelari-scott-shield-negru-verde-black-aurora-green1704274174.jpgOchelari Scott Shield
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-ochelari-scott-shield-negru-alb-mineral-black-white1704274200.jpgOchelari Scott Shield
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-ochelari-scott-shield-verde-negru-soft-green-black1704274227.jpgOchelari Scott Shield
  • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-ochelari-scott-shield-rosu-rust-red1704274248.jpgOchelari Scott Shield
  • +1
Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

  • Ai acces rapid la promoții și oferte.
  • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.