Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Incaltaminte The North Face M Back To Berkeley Nl 15/16

Culoare:
    Mărime:

      Informatii:0720 100 252Luni - Vineri, 09:00-17:00

      Încălţămintea pentru bărbaţi The North Face M Back To Berkeley Nl are înălţime medie şi aspect vintage, însă tehnologiile integrate îl readuc în atenţie. Stilul retro este completat de materiale de ultima generaţie: căptuşeala PrimaLoft® Silver Eco, protecţie impermeabilă HydroSeal® şi crampoane IcePick® sensibile la schimbarea de temperatură.

      Caracteristici:
      Ghete cu înălţime medie şi aspect retro
      Material exterior din poliester balistic
      Protecţii de noroi
      Membrana impermeabilă HydroSeal®
      Branturi OrthoLite®
      100 g de căptuşeala PrimaLoft® Silver Eco
      Greutate aproximativă: 908 g per pereche (raportat la măsura 42)


      icepick
      IcePick® - Atașate la talpa rezistentă a încălțămintei The North Face®, crampoanele IcePick® sunt sensibile la temperatură. Spre deosebire de cauciucul vulcanizat, care este tratat pentru a-și menține elasticitatea în diferite condiții, cauciucul IcePick® se întărește la frig și se înmoaie în urcușurile mai calde. Aceste suporturi rigidizate ajută la străpungerea zăpezii înghețate pentru a crea aderență. În condiții calde, cauciucul se înmoaie și devine lipicios, pentru stabilitate pe suprafețe alunecoase sau umede. Tehnologia IcePick® este folosită de către compania The North Face® la realizarea articolelor de încălţăminte pentru iarnă.

      tnf winter grip
      TNF Winter Grip® - Talpa TNF Winter Grip® este fabricată dintr-un compus de cauciuc lipicios construit să rămână moale atunci când temperaturile scad sub 0 grade. Acestă talpă este utilizată în general la confecţionarea articolelor de încăţăminte pentru iarnă.

      primaloft
      PrimaLoft® - este un material sintetic pentru o bună izolaţie termică, iar construcţia este realizată prin imbinarea fibrelor ultrafine şi fibrelor multidiametru. Fibrele ultrafine special tratate ajută la formarea unei structuri ce izolează de umiditate. Aceasta izolaţie păstrează căldura şi imită acelaşi efect de căldură şi senzaţie ca puful de gâscă şi este utilizată în realizarea echipamentului de iarnă pentru expediţii, schi şi aventuri în cele mai dure condiţii. Oferă respirabilitate, este extrem de uşoară şi rezistentă la apă.

      hydroseal
      HydroSeal® - Membrană impermeabilă şi respirabilă folosită de către compania The North Face® la confecţionarea articolelor de încălţăminte pentru iarnă.

      ortholite
      OrthoLite® - Branţ dublu sau în 3 straturi pentru diferite niveluri de confort, folosit de către compania The North Face® la confecţionarea încălţămintei de drumeţie, alergare şi călătorii.
      Produse asemănătoare
      -50%
      Ghete Olang Gufo Arctic Grip
      • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-ghete-olang-gufo-arctic-grip-1920-gufoag-6-rosu.jpgGhete Olang Gufo Arctic Grip
      • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-ghete-olang-gufo-arctic-grip-1920-gufoag-gri.jpgGhete Olang Gufo Arctic Grip
      • https://www.allmountain.ro/poze/thumb/170-ghete-olang-gufo-arctic-grip-1920-gufoag-2-maro.jpgGhete Olang Gufo Arctic Grip
      Newsletter Allmountain Află primul despre noutățile și ofertele Allmountain!

      • Ai acces rapid la promoții și oferte.
      • Afli primul când sosesc noutățile din fiecare sezon.